Redactia.ro
Home » Știri » Alimentul pe care David Popovici nu îl consumă niciodată. Ce dietă strictă urmează campionul mondial

Alimentul pe care David Popovici nu îl consumă niciodată. Ce dietă strictă urmează campionul mondial

David Popovici, despre posibilitatea de a părăsi România: „Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”

Alimentul pe care David Popovici nu îl consumă niciodată. Campionul mondial la natatie a scris istorie la CM de la Budapesta, unde a cucerit două medalii de aur, la 100 de metri liber și 200 de metri liber. David Popovici a dezvăluit ce sacrificii presupune sportul de performanță.

Alimentul pe care David Popovici nu îl consumă niciodată. Ce dietă strictă urmează campionul mondial

David Popovici a cucerit două medalii de aur, la 100 metri liber și 200 metri liber. Tânărul de 17 ani legitimat la CS Dinamo a vorbit despre sacrificiile pe care trebuie să le facă un sportiv de performanță. David trebuie să țină o dietă pentru a se menține, iar alimentul pe care acesta nu îl consumă niciodată este pâinea albă. Mai mult, din meniul sportivului mai lipsesc produsele de fast-food și mâncarea cu multe grăsimi. În septembrie 2021, David Popovici le-a vorbit copiilor care se antrenează la baza de inot Marimar din București, unde s-a pregătit și el, despre sacrificiile pe care le face. Meniul sportivului este format dintr-un iaurt mare, amestecat cu banane, chiar, miere și fulgi de ovăz. De asemenea, se mai adaugă migdale și curmale.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, afirma David Popovici.De șase ani, după fiecare antrenament, David Popovici bea o combinație de lapte, miere și scorțișoară.

Cum arată o zi obișnuită din viața lui David Popovici

Noul campion a explicat cum arată o zi obișnuită din viața sa. David Popovici a vorbit despre sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a putea spera la momente fantastice. ”Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00.

Merg la sală, apoi la primul antrenament. Intru în apă pe la ora 07:00 pentru primul antrenament. După primul antrenament, mă relaxez, intru la orele online cât mai apuc, încerc să mă odihnesc cât mai mult, să vin cu bateriile încărcate la al doilea antrenament, de la ora 16:00. Cam aşa decurge o zi monotonă. Se repetă destul de des.E destul de greu la 22:00, mai vreau şi eu să vorbesc cu prietenii, cu iubita” a povestit David Popovici, într-un interviu pentru Fanatik, acordat în 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: