Redactia.ro
Home » Știri » Momentul viral în care premierul Nicolae Ciucă îi strânge mâna lui David Popovici. Ce i-a spus tânărul sportiv

Momentul viral în care premierul Nicolae Ciucă îi strânge mâna lui David Popovici. Ce i-a spus tânărul sportiv

Momentul viral în care premierul Nicolae Ciucă îi strânge mâna lui David Popovici

Momentul viral în care premierul Nicolae Ciucă îi strânge mâna lui David Popovici. Campionul mondial la Natație, David Popovici a avut parte de o serie de momente speciale după performanțele uriașe obținute la CMS la Budapesta. Sportivul s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă, care i-a strâns mâna pentru a-l felicita pentru performanțele istorice de la Budapesta.

Momentul viral în care premierul Nicolae Ciucă îi strânge mâna lui David Popovici. Ce i-a spus tânărul sportiv

David Popovici a fost primit la Palatul Victoriei de Nicolae Ciucă și Gică Popșescu. Momentul în care șeful Guvernului dă mâna cu înotătorul român, dublu campion mondial, s-a viralizat pe rețelele de sociale. Nicolae Ciucă i-a strâna mâna lui David Popovici nu mai puțin de 15 secunde, la începutul întâlnirii. În momentul în care premierul i-a strâns mâna, David a spus un cuvânt amuzant: ”Ferm!, făcând referire la forța cu care Ciucă i-a strâns mâna.

Imediat după acest moment, premierul Ciucă a vorbit despre tânărul sportiv care a primit din partea Fondului de rezervă al Guvernului 200.000 de euro. ”M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu.Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul Nicolae Ciuca. La întâlnire au mai fost prezenti tatăl sportivului, Mihai Popovici, antrenorul Adrian Rădulescu, Camelia Potec, președintele FR de Natație, dar și Gică Popescu, consilierul onorific al primului ministru.

David Popovici a fost întâmpinat cu covorul roșu

Dublul campion mondial la Natație a fost întâmpinat cu covorul roșu la revenirea din țară. Cu această ocazie, David Popovici a primit un cec urias cu suma de 200.000 de euro din partea Guvernului. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a felicitat întregul lot de natație care a luat parte la Campionatul Mondial de la Budapesta. În cadrul conferintei de presă, i-a înmânat lui David un trofeu și un cec, în valoarea de 200.000 de euro. În timpul înmânării premiului, ministrul a fost să bată palma cu David, dar reacția tânărului a fost amuzantă pentru că acesta nu putea să răspundă decât dacă renunța la cec sau la trofeu. Într-un final, cei doi au reușit să dea mâna, iar în timpul discursului, Novak l-a uitat în totalitate pe Robert Glință. Acesta nu i-a menționat numele nici în discurs, dar nici în momentul în care i-a multumit lui David Popovici.

David Popovici a reușit să devină dublu campion mondial la 100 și 200 de metri. Este pentru a doua oară în istoria Mondialelor de natație când un sportiv reușește dubla, prima oară fiind chiar la ediția inaugurată din 1973. Robert Glință a ajuns în două finale și a ocupat locul al 5-lea la proba de 50 metrti și locul al 8-lea la proba de 100 metri spate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: