Redactia.ro
Home » Sport » David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: „Echipa medicală a intervenit imediat”

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia: „Echipa medicală a intervenit imediat”

Lovitură de proporții! David Popovici, absent de la Mondialele de înot de la Doha 

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia. Iată detaliile!

David Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, din Polonia

La competiția de înot „Memorialul Marek Petrusewicz” din Wroclaw, Polonia, un eveniment deosebit de așteptat pentru fanii înotului din întreaga lume, a avut loc un moment tensionat și plin de îngrijorare. David Popovici, tânărul înotător român cu un talent de excepție, s-a retras din concurs în urma unei ușoare accidentări suferite în proba de 50 de metri liber. Echipa medicală a intervenit imediat, luând decizia de a-l opri din competiție, iar acest eveniment a generat numeroase speculații și discuții în lumea sportului.

David Popovici, în vârstă de doar 17 ani, este considerat o adevărată senzație în înotul mondial. Cu performanțe impresionante la vârste fragede și o carieră promițătoare, toate privirile erau ațintite spre evoluția sa în cadrul acestui eveniment de prestigiu. Cu toate acestea, în finala probei de 50 de metri liber, ce a avut loc vineri seara, David a făcut o sosire greșită și a resimțit impactul la nivelul cotului.

„Echipa medicală a intervenit imediat”

La orice competiție, accidentările pot să apară, iar în acest caz, nu a fost o excepție. Echipa medicală a intervenit imediat pentru a evalua starea lui David Popovici și a lua decizia corectă pentru sănătatea sa. Antrenorul său, Adrian Rădulescu, a declarat că au hotărât să-l oprească din competiție pentru a nu-și asuma niciun risc suplimentar. Motivul acestei decizii se leagă de importanța competițiilor viitoare la care David urmează să participe. Naționalele sunt programate să aibă loc în doar două săptămâni, în timp ce Europenele sunt la șase săptămâni distanță.

„În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greșit și a resimțit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport, dar se mai întâmplă. Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. Naționalele sunt în două săptămâni, Europenele în șase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineață, va face și după-amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: