Redactia.ro
Home » Monden » David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns la psihiatru. Care este boala de care suferă

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns la psihiatru. Care este boala de care suferă

GALERIE FOTO (2) David Pușcaș la psihiatru

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, a primit o lovitură dură din partea medicilor, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Iată care este diagnosticul pus de medici, dar și factorii care au determinat apariția bolii.

Ultimele luni au fost destul de grele pentru David Pușcaș, deoarece s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol. Într-unul dintre vlogurile postate pe YouTube, băiatul adoptiv al Luminiței Anghel își spunea oful și mărturisea că suferă din cauza depresiei. Totuși, în urma unui consult medical, psihiatrul a ajuns la o altă concluzie.

Care este boala de care suferă David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel

David Pușcaș a apelat la ajutorul unui psihiatru, după câteva luni în care părea că depresia s-a instaurat destul de bine în mintea și în sufletul său. Bărbatul de 29 de ani nu a mai făcut față momentelor grele prin care a trecut, mai ales de când a rupt legătura cu mama sa, așa că a ajuns pe mâna medicilor.

În urma examinării atente făcute de către un psihiatru, s-a ajuns la concluzia că este vorba despre o tulburare de personalitate borderline. Această boală este deseori confundată cu depresia, deoarece are aceleași simptome și în cele mai multe dintre cazuri apare în momentele în care persoana în cauză este vulnerabilă.

„În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu borderline.

Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a declarat David Pușcaș, potrivit spynews.ro.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel suferă de tulburarea Borderline

Care sunt cauzele pentru care David Pușcaș se confruntă cu borderline

Medicii de specialitate susțin că una dintre principalele cauze pentru care o persoană se poate confrunta cu o astfel de boală o reprezintă relația instabilă cu familia sau cu apropiații. Nu este niciun secret faptul că de câțiva anu buni, David și Luminița Anghel au devenit doi străini care nu își mai vorbesc, potrivit spuselor bărbatului.

Fiul adoptiv al renumitei vedete susținea în trecut că a fost agresat fizic și psihic de unul dintre partenerii mamei sale în perioada în care aceasta nu era de față. Abuzurile ar putea să ducă la un dezechilibru destul de mare de personalitate.

O altă cauză care ar putea duce la apariția borderline-ului este un dezechilibru de serotonină care apare în cele mai multe cazuri la persoanele care au avut în familie o rudă ce a suferit de ADHD, depresie sau schizofrenie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: