Redactia.ro
Home » Sport » David şi Victoria Beckham, socrii! Brooklyn s-ar fi căsătorit în secret

David şi Victoria Beckham, socrii! Brooklyn s-ar fi căsătorit în secret

GALERIE FOTO (5) David Beckham, Victoria Beckham, nunta,

Potrivit jurnaliștilor de la Calciomercato, fiul lui David şi al Victoriei Beckham s-ar fi căsătorit cu iubita sa în secret.

Cei doi ar fi fost văzuți purtând deja verighetele. Brooklyn s-a logodit în urmă cu o lună cu actrița Nicola Peltz, după ce anul trecut și-au făcut publică relația. Atunci s-a spus că nunta ar avea loc în 2021, dar se pare că cei doi nu au mai avut răbdare. Fiul celebrului fotbalist este model și fotograf în Statele Unite. Nicola și-a făcut deja debutul în cinematografie, fiind nominalizată la premiul Teen Choice. În plus, conduce un fond de investiții creat de tatăl ei și de soția acestuia, un fost fotomodel, Claudia Heffner.

Nuntă de 4 milioane de lire sterline

Părinții lui Nicola au o avere estimată la 1,43 miliarde de euro. Cei doi s-au oferit să plătească cele două nunți care ar trebui să aibă loc. Una în SUA, cealaltă în Marea Britanie. David și Victoria Beckham se pare că sunt foarte încântați de alegerea făcută de fiul lor. Tinerii au mers de mai multe ori în Anglia pentru a-și petrece timpul cu părinții lui Brooklyn. Singura nemulțumire a Victoriei Beckham este că fiul său a decis să se stabilească în SUA.

“Felicitări acestor doi oameni frumoși. Acum, că vă începeți această călătorie incitantă împreună, suntem foarte-foarte fericiți pentru voi”, a scris David Beckham pe contul său de instagram în momentul în care a fost anunțată logodna.

Apropiații cuplului spun că Victoria ține foarte mult la viitoarea sa noră. Singura sa nemulțumire este legată de locul unde au decis tinerii să se stabilească. Aceștia preferă să locuiască în Statele Unite, în timp ce fosta cântăreață locuiește la Londra.

“Te iubesc foarte mult, Victoria, și sunt cea mai norocoasă fată”, a fost una dintre postările Nicolei Peltz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: