Redactia.ro
Home » Sport » David și Victoria Beckham vor deveni socri! Fiul cel mare se însoară

David și Victoria Beckham vor deveni socri! Fiul cel mare se însoară

GALERIE FOTO (5) David Beckham, nunta fiu, Victoria Beckham

Fiul cel mare al celebrilor David și Victoria Beckham a decis să se căsătorească cu iubita sa. Brooklyn și Nicola Peltz au o relație de aproape un an.

David și Victoria Beckham și-au dat deja acordul, așa că peste câteva luni va avea loc marele eveniment. Surse din anturajul celor doi susțin că Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au logodit în urmă cu ceva vreme.

“Toți prietenii știu că logodna a avut loc, iar părinții lui Brooklyn sunt fericiți. Nicola spune că vor fi împreună pentru totdeauna”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru Daily Mail.

Brooklyn Beckham și logodnica sa au decis să locuiască în Stetele Unite ale Americii. Fiul celebrului cuplu este fotograf și model în timp ce Nicola este o cunoscută actriță la Hollywood.

Brooklyn s-a iubit cu mai multe femei celebre

În ultimele luni Brooklyn și Nicola au postat din ce în ce mai multe fotografii pe contruile de socializare din care se vede clar cât de mult se iubesc. David și Victoria Beckham se pare că sunt foarte încântați de alegerea făcută de fiul lor. Tinerii au mers de mai multe ori în Anglia pentru a-și petrece timpul cu părinții lui Brooklyn. Singura nemulțumire a Victoriei Beckham este că fiul său a decis să se stabilească în SUA. Înainte de a o cunoaște pe Nicola Peltz, Brooklyn a avut relații cu mai multe femei celebre. Printre acestea sunt Chloe Grace Moretz, Alex Lee Aillon, Lexy Panterra sau cântăreața Abi Manzoni. Ultima sa iubită de care s-a despărțit în toamna anului trecut a fost modelul Hana Cross. Cei doi au fost surprinș în repetate rânduri de jurnaliști certându-se în public. Mai mult chiar, se pare că David Beckham nu a plăcut-o niciodată pe iubita fiului său. Apropiații acestuia susțin că i-ar fi spus chiar “să o lase mai moale” cu Hana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: