Redactia.ro
Home » Știri » De-a râsu’-plânsu’! O prahoveancă a pus pe jar poliția după ce a mers la nuntă, s-a îmbătat și a furat duba lăutarilor. Continuarea este de-a dreptul hilară

De-a râsu’-plânsu’! O prahoveancă a pus pe jar poliția după ce a mers la nuntă, s-a îmbătat și a furat duba lăutarilor. Continuarea este de-a dreptul hilară

Într-o duminică dimineață, pe 14 ianuarie 2024, viața unei tineri de 29 de ani din Prahova a devenit subiectul unei povești desprinse parcă dintr-un film tragi-comic. Invitată la o nuntă în pitorescul Buzău, tânăra a ajuns să fie protagonistă într-un scenariu ce implica alcool, mașini furate și un accident rutier neașteptat.

Petrecerea organizată în Buzău s-a încheiat, iar tânăra, având nevoie de un mijloc de transport către hotelul unde era cazată, și-a îndreptat atenția către o dubiță lăsată în fața restaurantului de către lăutarii care animau evenimentul. Surse apropiate anchetei susțin că, în loc să aștepte un taxi, tânăra a decis să facă un gest îndrăzneț.

O prahoveancă a furat duba lăutarilor de la nuntă

Cu ochii pe dubița lăsată în voia sorții, tânăra a observat că motorul mașinii era pornit, atrăgându-i atenția. Momentul propice a sosit când lăutarii au intrat în restaurant după scule, iar ea a văzut ocazia de a scăpa rapid de locație. Fără să stea prea mult pe gânduri, s-a îndreptat spre volan și a pornit spre hotelul unde își rezervase cazarea.

Cu toate acestea, peripețiile abia începeau. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, tânăra a avut dificultăți în a-și menține direcția pe traseu. Într-un moment neașteptat, a lovit dubița pe care o furase, transformându-și călătoria într-un adevărat dezastru rutier. Cu toate acestea, determinarea ei nu a fost redusă, și a reușit să ajungă în cele din urmă la hotel.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Buzău.

A fost trezită din somn de polițiști

Dimineața următoare, tânăra a fost brusc trezită din somn de polițiști, chemați de lăutarii șocați care își căutau mașina. Pentru această aventură de neuitat, protagonista s-a ales cu un dosar penal complicat, fiind acuzată de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția Buzău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: