Redactia.ro
Home » Monden » De când ar fi împreună, de fapt, Livia, fosta soţie a lui Bordea, şi Spike? Apropiaţii cuplului spun tot

De când ar fi împreună, de fapt, Livia, fosta soţie a lui Bordea, şi Spike? Apropiaţii cuplului spun tot

catalin bordea si livia

Livia şi Spike ar forma un cuplu de ceva timp și de aceea ea și-ar fi dorit să încheie mariajul cu Cătălin Bordea.

În urmă cu două zile, bruneta a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Spike, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară și unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț.

Livia şi Spike, relaţie de câteva luni?

Deocamdată, Livia Eftimie (ex-Bordea) nu a confirmat relația cu Spike, în timp ce rapperul a făcut declarații vagi, invocând un parteneriat în afaceri.

Surse apropiate celor doi susțin că relația s-a înfiripat în urmă cu câteva luni, ba mai mult, Cătălin Bordea ar fi știut despre sentimentele care îi leagă.

Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike.

Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație…Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, au spus surse apropiate, potrivit playtech.ro.

Cătălin Bordea a sugerat că ar fi fost luat prin surprindere de vestea că Livia, fosta lui soție, și Spike formează un cuplu.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bodea pe contul său de Instagram.

5 ani diferenţă între Livia şi Spike

Paul Mărăcine, așa cum îl cheamă pe artist în buletin, nu numai că a fost prezent la nunta Liviei cu Cătălin Bordea, ba chiar a fost și cavaler de onoare la acel eveniment.

Livia are 33 de ani, în timp ce Spike are 38 de ani, astfel că artistul este mai mare cu 5 ani decât fosta soție a lui Cătălin Bordea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: