Redactia.ro
Home » Știri » De cât timp nu și-a mai văzut familia Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei a făcut dezvăluiri emoționante

De cât timp nu și-a mai văzut familia Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei a făcut dezvăluiri emoționante

De cât timp nu și-a mai văzut familia Volodimir Zelenski.

De cât timp nu și-a mai văzut familia Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei a rămas în țara sa pentru a lupta alături de poporul său. Cu fiecare zi ce trece, Zelenski riscă să fie ucis de forțele rusești, el și familia sa fiind ținta prinicipală a acestora. Chiar și așa, liderul ucrainean nu este dispus să părăsească Ucraina. Într-un interviu pentru CNN, Zelenki a vorbit despre familia sa.

De cât timp nu și-a mai văzut familia Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei a făcut dezvăluiri emoționante

Volodimir Zelenski a devenit unul dintre cei mai apreciați lideri din întreaga lume. Președintele Ucrainei a impresionat o lume întreagă cu devotamentul și curajul de care a dat dovadă încă de la invadarea Rusiei în Ucraina. Zelenski nu și-a părăsit poporul și a rămas să lupte alături de militarii ucraineni. Într-un interviu recent acordat jurnaliștilor de la CNN și Reuters, Volodimir Zelenski, a vorbit despre situația delicată prin care trece Ucraina, dar și despre familia sa. Volodimir Zelenski este ținta principală a militarilor ruși. Cu o zi în urmă a avut loc o tentativă de asasinare a sa, dar soldații ucraineni au reușit să intervină la timp.

Deși s-ar fi așteptat ca capitala Ucrainei, Kiev, să fie cucerită într-un timp foarte scurt, președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a lovit de determinarea impresionantă a ucrainenilor de a-și apăra țara. Jurnaliștii l-au întrebat pe Volodimir Zelenski de cât timp nu și-a mai văzut familia. Vizibil emoționat, Zelenski a spus că nu și-a mai văzut soția și copiii de mai bine de trei zile. Initial, liderul ucrainean a spus că nu s-a mai întâlnit cu familia sa dinaintea războiului, dar a rectificat și a spus că s-au văzut în mijlocul acestui război. Zelenski a recunoscut că nu poate să își vadă copiii și soția în acest moment.

Reporter: Îți poți vedea familia, copiii?
Zelenski: Nu, nu pot.
Reporter: Când a fost ultima dată când i-ai văzut?
Zelenski: Înaintea acestui război. Rectfic. Nu înaintea acestui război, ci acum trei zile. Adică la mijlocul acestui război.

Volodimir Zelenski este căsătorit cu Olena, iar împreună au doi copii. Cei doi au fost colegi de clasă în școala generală, dar câțiva ani mai târziu aveau să se îndrăgostească unul de celălalt. Actualul președinte al Ucrainei se află în acest moment la Kiev, alături de soldații săi.

@dailymail

🎥: Reuters #dailymail #russia #ukraine #kiev #kyiv #breakingnews #presidentzelensky

♬ original sound – Daily Mail

Zelenski, despre negocierile cu Rusia

Președintele ucrainean este de părere că , atât timp cât atacurile ordonate de Vladimir Putin asupra orașelor din Ucraina nu se opresc, va fi foarte greu de negociat un acord de pace. Zelenski spune că luptele trebuie să se oprească și să înceapă negocierile. Trebuie să vorbești în primul rând. Toată lumea trebuie să înceteze lupta și să se întoarcă la acel punct în care eram acum cinci, șase zile. Dacă ei nu sunt pregătiți pentru pace înseamnă că doar pierzi timpul”, a spus Volodimir Zelenski.

Este ziua  a șaptea de bombardamente și Ucraina reușește să facă față atacurilor dezastruoase ale Rusiei. Întrebat dacă este de părere că țara sa încearcă în zadar să discute cu Rusia, Zelenski a spus că „rămâne de văzut”. Delegațiile celor două țări s-au întâlnit luni pentru a negocia, dar reprezentații Ucrainei și a Rusiei nu au ajuns la niciun accord. Potrivit CNN, runda a doua de negocieri va avea los astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: