Redactia.ro
Home » Monden » De câte operații mai are nevoie Leon, fiul lui Kamara. Artistul este devastat: „În fiecare an, până la…”

De câte operații mai are nevoie Leon, fiul lui Kamara. Artistul este devastat: „În fiecare an, până la…”

Leon, fiul lui Kamara, suferă de tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală în care sunt afectate funcțiile motorii. Tatăl său speră că, într-o bună zi, micuțul va putea să meargă. Copilul a făcut câteva operații și tot mai are nevoie de intervenții chirurgicale. Artistul este devastat, însă luptă zi de zi pentru băiatul lui.

De câte operații mai are nevoie Leon

Leon s-a născut cu o problemă degenerativă, iar micuțul se luptă în fiecare zi a vieții lui. Kamara, jumătatea trupei Alb Negru, și fosta lui soție, Oana, își doresc tot ce-i mai bun pentru copilul lor și speră ca într-o zi, micuțul Leon să fie bine și să se pună pe picioarele lui. Băiatul face progrese zi de zi, mai ales în urma operațiilor pe care le-a suferit. Acum, artistul a vorbit și despre restul intervențiilor pe care Leon trebuie să le facă până la vârsta de 18 ani.

„Sunt îmbunătățiri, Leon stă în fund, dar și în genunchi, reușește să-și păstreze echilibrul. Face terapii la București, în fiecare zi, dar mergem și la ședinte de kinetoterapie, mai intensive, la Timișoara. Până la 18 ani, mai trebuie, în fiecare an, câte o operație de alungire de mușchi, pentru că el crește, are puseu de creștere, iar dacă oasele se lungesc, mușchii rămân scurți, pun presiune pe oase și oasele se strâmbă”, a spus Kamara, pentru Ego.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAMARA (@kamara_albnegru)

Leon nu merge la școală

Kamara a mai spus că fiul lui nu merge la școală, însă face pregătire acasă. „Cu școala, mai avem niște evaluări de făcut, să vedem la ce nivel este, a făcut cursuri acasă, până acum, cu bonele lui, una educatoare, alta învățătoare. Căutăm să îl băgăm în sistem, dar nu poate sta la școală, în bancă, încă poartă scutec, nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională, apucă greu lucrurile. Sunt convins însă că, atunci când va fi mare, va fi pe picioarele lui”, a mai spus Kamara pentru sursa citată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini