Redactia.ro
Home » Știri » De ce a amânat Tzancă Uraganu botezul fiului său. Situația este critică!

De ce a amânat Tzancă Uraganu botezul fiului său. Situația este critică!

Tzancă Uraganu are probleme cu legea! Cântărețul ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Decizia neașteptată pentru Tzancă Uraganu. Cu doar câteva săptămâni înainte de botezul fiului său. Manelistul a făcut un anunț de ultimă oră și și-a informat fanii că evenimentul a fost anulat din cauza unor probleme serioase de sănătate cu care se confruntă un membru al familiei sale.

De ce a amânat Tzancă Uraganu botezul fiului său

Tzancă Uraganu și-a informat comunitatea de pe o rețea de socializare că este nevoit să amâne botezul fiului său din cauza unei situații delicate a nepoțelului partenerei sale, Marymar. Băiețelul, în vârstă de 8 ani, se confruntă cu mai multe probleme medicale și se află internat într-o clinică din Turcia în stare critică. Marymar, iubita manelistului, a transmis un semnal de alarmă în rândul tuturor părinților, îndemnându-i să fie precauți în privința sănătății copiilor și să le efectueze periodic analize medicale pentru prevenirea riscurilor și amenințărilor asupra sănătății.

„Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care vă macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la 6 luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic”, a scris Marymar pe pagina sa personală de Instagram.

Situația este critică!

În urma mesajului transmis de partenera sa, Tzancă Uraganu a anunțat că este nevoit să amâne botezul fiului său, care era planificat să aibă loc pe 14 mai. Este posibil ca manelistul să ofere detalii suplimentare despre starea nepoțelului său și despre evenimentul din această vară.

„Cu durere în suflet, vă anunț că botezul băiatului meu de pe data de 14 mai s-ar putea mai mult ca sigur să fie amânat! Un nepoțel al nostru este într-o stare critică și Dumnezeu știe ce se mai poate întâmpla. Menționez că se amână 100%. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre… e un copil de 8 anișori care e nepotul meu, e vărul fetiței mele Anastasia! Și exclus să mai aibă loc botezul pe data aceea… din păcate așteptăm o minune de la Dumnezeu”, a scris Tzancă Uraganu.

Mesajul postat de Tzancă Uraganu. Sursă foto: Instagram
Mesajul postat de Tzancă Uraganu. Sursă foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: