Redactia.ro
Home » Monden » De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor. Cântărețul a refuzat oferte de zeci de mii de euro

De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor. Cântărețul a refuzat oferte de zeci de mii de euro

Adi de la Vâlcea este unul dintre cei mai apreciați maneliști din „garda“ veche. Alări de Florin Salam, Nicolae Guță, Vali Vijelie și mulți alții, Adi de la Vâlcea a scos piese pe care s-au distrat și se distrează în continuare generații întregi.

Comparativ cu ceilalți colegi ai săi despre care vorbeam anterior, Adi de la Vâlcea și-a diminuat aparițiile la tv, piesele scoase și cântările. Însă, și-a mărit activitatea în mediul online.

Artistul își ține fanii aproape atât pe Instagram cât și pe TikTok. Adi de la Vâlcea postează adesea imagini și filmulețe din viața sa și face live-uri în care vorbește cu fanii săi. Le răspunde la întrebări și se joacă alături de ei.

Cântărețul și-a adunat o comunitate de ppeste 500.000 de oameni care îi urmăresc și îi apreciază prezența online.

De ce a dispărut Adi de la Vâlcea din lumina reflectoarelor. Cântărețul a refuzat oferte de zeci de mii de euro

O dată cu trecerea anilor, Adi de la Vâlcea și-a schimbat prioritățile. După ce a cântat și nopți, și zile, după ce a pus ban pe ban și a reușit să-și asigure un stil de viață luxos, manelistul a decis să pună familia pe primul loc și să nu devină sclavul banilor.

”De foarte mulți ani am redus și evenimentele, asta că am vrut eu, nu că nu au mai fost”, a spus Adi de la Vâlcea pe Tiktok.

Din acest motiv, Adi de la Vâlcea a refuzat oferte chiar și de 20.000 de euro. La începutul lunii august, manelistul a declarat că urma să plece într-o vacanță binemeritată alături de familia sa. Atunci, i s-a ivit ocazia de a participa la o cântare foarte bănoasă. Manelistul a ales luxul din vacanță în detrimentul banilor.

”De pe 3 până pe 11 august. Îmi iau familia, băiatul, pe nora mea și mergem la mare. Credeți-mă, cel mai scump sejur, cel mai scump concediu al meu, din viața mea. Am refuzat cântări de peste 20 și ceva de mii de euro, 4, 5, 6 august, am zis că dacă nu fac treaba asta o să devin sclavul banilor și mai târziu o să regret”, a spus Adi de la Vâlcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: