Redactia.ro
Home » TV » De ce a dispărut Dani Oţil de la emisiunea „Neatza”. Ce decizie a luat Antena 1 în privinţa lui

De ce a dispărut Dani Oţil de la emisiunea „Neatza”. Ce decizie a luat Antena 1 în privinţa lui

Dani Oțil, a ajuns de urgență la spital

Dani Oţil, co-prezentatorul emisiunii „Neatza”, de la Antena 1, n-a mai apărut, marţi, la matinal. Răzvan Simion a fost prezent, la fel şi Ristei.

Se pare că postul familiei Voiculescu are alte gânduri cu Dani Oţil.

Prezentatorul pregăteşte un alt show

Conform unor surse din TV, Oţil n-a fost exclus definitiv de la „Neatza”. El este ocupat cu alte filmări, pentru un alt show, în cadrul aceleaşi televiziuni.

Aşadar, Dani lipsește de lângă de lângă Răzvan Simion timp de o lună, în care va filma pentru o emisiune surpriză, pentru un alt proiect al celor de la Antena 1.

Dani n-a fost susţinut de familie

Deşi acum are succes în lumea televiziunii, Dani Oţil a plecat cu greu la drum. El spune că n-a fost susţinut de familie, pe acest drum, când s-a aflat la început.

Omul de televiziune a fost afectat de faptul că mama sa nu l-a încurajat atunci când își dorea anumite lucruri.

Eu provin dintr-o familie normală, medie, pe toate planurile. Am fost înconjurat (în copilărie- n.r) de părinți care le spuneau copiiilor lor că sunt cei mai deștepți, că au talent să cânte și tot așa. Ceva la mine nu a funcționat!

Eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a spus că sunt prea mic de statură, dacă am vrut să merg la karate, mi-a zis că o să fac hernie de disc, dacă am vrut să cânt la acordeon, pentru că aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent.

Am vrut să fac mai multe sporturi, când eram copil, iar mama mi-a zis că sunt firav să nu le fac. În clasa a XI-a aveam un televizor alb-negru care stătea pe frigiderul din bucătărie.

Atunci, în acea seară cred că era și Răzvan (Simion – n.r) la mine, pentru că venea în fiecare seară, și atunci mama ne-a întrebat dacă știm ce vrem să fim.

Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Și ea atunci mi-a zis că nu am nicio șansă”, a spus Dani Oțil în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: