Redactia.ro
Home » Știri » De ce a divorțat Anca Țurcașiu de Cristian Georgescu. Ce se întâmpla noaptea, târziu, în relația cu fostul soț

De ce a divorțat Anca Țurcașiu de Cristian Georgescu. Ce se întâmpla noaptea, târziu, în relația cu fostul soț

GALERIE FOTO (2) Anca Țurcasiu si fostul sot. Sursa foto: Facebook

Motivul divorțului Ancăi Țurcașiu de la Asia Express a stârnit numeroase speculații și curiozități, mai ales în contextul în care artista și fostul său soț, medicul Cristian Georgescu, păreau un cuplu solid. În 2020, după 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu a anunțat public divorțul, folosindu-se de rețelele de socializare pentru a transmite un mesaj sincer și emoționant. Ea a recunoscut că separarea nu a fost una ușoară, însă a preferat să păstreze discreția, evitând să ofere detalii prea multe despre motivele care au dus la această ruptură.

De ce ar fi divorțat Anca Țurcașiu

În mesajul său public, Anca Țurcașiu a exprimat regretul pentru eșecul pe plan sentimental, dar și dorința de a merge mai departe cu optimism și speranță.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!

Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”, spune Anca Țurcașiu în urmă cu 4 ani.

Fără a da detalii despre motivele exacte ale despărțirii, Anca a dorit să protejeze atât viața sa personală, cât și pe cea a fiului lor, Radu, care a fost afectat de această schimbare importantă în viața familiei. Ea a subliniat, de asemenea, că viața sa personală nu va fi niciodată expusă publicului, păstrând o notă de demnitate și discreție, în ciuda presiunii mediatice.

Probleme în căsnicie: primele zvonuri

Zvonurile despre problemele din căsnicia Ancăi Țurcașiu și a lui Cristian Georgescu au început să circule încă din 2014, când Cristian Țânțăreanu, nașul de cununie al cuplului, a oferit detalii despre relația celor doi. Într-un interviu, acesta a menționat că Anca și Cristian obișnuiau să frecventeze cluburi de swingeri, o activitate care, deși nu a provocat direct ruptura, a fost parte din viața lor de cuplu pentru o perioadă. Conform declarațiilor lui Țânțăreanu, armonia dintre cei doi a persistat până într-un punct, însă stilul de viață diferit al fiecăruia a început să creeze tensiuni.

Medicul Cristian Georgescu era descris ca fiind o persoană mai libertină, care se bucura de petreceri și de întâlnirile cu prietenii, uneori târziu în noapte. În schimb, Anca Țurcașiu avea un program mai riguros, preferând să se culce devreme din cauza angajamentelor profesionale de a doua zi. Aceste diferențe de ritm au generat, treptat, tensiuni în cuplu, culminând cu decizia de a se separa.

Cristian Țânțăreanu, într-un mod glumeț, a dezvăluit că aceste discrepanțe în stilul de viață erau cunoscute în cercul de prieteni. El a povestit că Anca adesea se plângea de oboseală și de nevoia de a se odihni, în timp ce Cristian prefera să rămână până târziu la petreceri.

Cristian Țânțăreanu alături de Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu/ sursă foto: Facebook
Cristian Țânțăreanu, Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu. Sursă foto: Facebook

„El era mai libertin, Anca nu era prea încântată”

”În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva.

El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. S-au despărţit din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, declara nașul lor de cununie, Cristian Ţânţăreanu, în 2014, potrivit Click.

După divorț, Anca Țurcașiu a reușit să își refacă viața, deși a avut nevoie de timp pentru a se regăsi și a se reconstrui emoțional. În contrast, Cristian Georgescu și-a refăcut viața sentimentală la scurt timp după separare. În vara anului 2020, Anca a fost surprinsă de paparazzi alături de noul ei partener, un bărbat cu bărbiță și tatuaje, cu care pare să fi găsit din nou fericirea.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: