Redactia.ro
Home » Monden » De ce a divorțat Rona Hartner de fostul soț. Acesta nu accepta despărțirea nici la 2 ani de la separare

De ce a divorțat Rona Hartner de fostul soț. Acesta nu accepta despărțirea nici la 2 ani de la separare

GALERIE FOTO (5)

Rona Hartner a șocat o țară întreagă cu anunțul neașteptat al divorțului de fostul soț, Herve Camilleri, la doar un an și jumătate de la ceremonia lor de nuntă. Această veste a căzut ca un fulger, răsturnând așteptările fanilor care credeau că cei doi vor îmbătrâni împreună, chiar dacă mulți nu știau cu adevărat cine este bărbatul de origine franceză ce a cucerit inima celebrei actrițe românce.

Cunoscut sub pseudonimul DJ HMJ, Herve Camilleri nu este doar fostul soț al lui Rona Hartner, ci și un om de afaceri francez pasionat de muzică, dedicându-și mare parte din timp și energie acestui domeniu. La 45 de ani, Herve se bucură de o notorietate semnificativă în Franța, țara sa adoptivă, construindu-și o carieră solidă ca DJ profesionist și acumulând o avere considerabilă în urma succesului său.

De ce a divorțat Rona Hartner de Herve

Regretata artistă a avut parte de o viață controversată, motiv pentru care presa a fost mereu pe urmele ei. Căsătoria cu Herve Camilleri a reprezentat un punct important în viața Ronei, însă divorțul a fost cel care a stârnit multe controverse. Deși cei doi se știau de mai mulți ani, se pare că lucrurile nu au stat chiar atât de roz pe cât ar fi părut inițial.

Rona Hartner, care s-a stins la numai 50 de ani în urmă cu puțin timp, a fost cea care a dezvăluit realul motiv pentru care a intentat divorțul. Se pare că semnele neînțelegerilor ar fi apărut încă de la început, dar dragostea și pasiunea au fost atât de mari încât au făcut-o să treacă cu vederea multe abateri.

„În 20 mai semnăm actul de divorț, nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil. Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp.

Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudentă și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă!”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu doi ani.

Herve Camilleri nu accepta divorțul de Rona Hartner

Relația dintre Rona și Herve a fost marcantă pentru amândoi timp de trei ani. Cei doi s-au căsătorit, sperând la o viață împreună fericită, dar lucrurile nu au evoluat conform planului, iar separarea a avut loc acum aproximativ doi ani. Despre trecutul lor comun vorbește adesea presa, iar regretata concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a fost căutată de fostul soț chiar și la doi ani de la divorț.

Cu toate că trecuseră aproape doi ani de la despărțire, Rona Hartner povestea în 2022 că se confruntă cu insistențele lui Herve, care pare să nu accepte realitatea că drumurile lor s-au separat ireversibil. În ciuda faptului că artista îi reamintea constant că nu mai formează un cuplu de ceva vreme, Herve nu părea dispus să accepte acest fapt și își exprima dorința de a-și reconcilia relația cu Rona.

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, mărturisea regretata Rona Hartner, pentru Antena Stars, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: