Redactia.ro
Home » Știri » De ce a izbucnit în lacrimi Sebastian de la Insula Iubirii! Ce i-a făcut iubita lui, Cristina

De ce a izbucnit în lacrimi Sebastian de la Insula Iubirii! Ce i-a făcut iubita lui, Cristina

Momente tensionate la Insula Iubirii. După ce a aflat că iubita sa a decis să pună punct relației, Sebastian a izbucnit în lacrimi! În emisiunea de luni, Cristina a fost cea care a decis ca relația pe care o avea cu Sebastian să se oprească. Aceasta a luat decizia chiar de ziua lui.

Sebastian a fost părăsit de iubita lui la Insula Iubirii

Concurentul a izbucnit în lacrimi după ce auzit că iubita lui Cristina a decis să nu mai formeze un cuplu cu el. Sebastian nu se aștepta la o asemenea decizie din partea partenerei sale.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu băieții mi-am dat seama că nu este cea mai perfectă relație pe care mi-o doresc. Cumva am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi. Faptul că noi doi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție față de un alt bărbat.

Până acum n-am fost pusă în această situație și nici nu credeam vreodată că o să fiu, dar au apărut incertitudinile nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc și din moment ce a apărut atracție față de o altă persoană.

Cumva iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă într-adevăr este iubire adevărată într-un cuplu sau este o astfel de iubire”, este masajul transmis de Cristina pentru Sebastian.

Cristina și Sebastian merg pe drumuri separate

Cristina a ales să meargă pe alt drum față de Sebastian. Motivul este simplu. Aceasta a mărturisit la Insula Iubirii că se simte atrasă de un alt bărbat, motiv pentru care consideră că nu ar mai vrea să mai formeze un cuplu cu iubitul ei, Sebastian. Cristina a arătat în mai multe rânduri atracția pe care o simte față de ispita Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: