Redactia.ro
Home » Monden » De ce a plecat Adi Sînă de acasă: „Îmi iau rămas bun de la familie”. Artistul a povestit ce planuri de viitor are

De ce a plecat Adi Sînă de acasă: „Îmi iau rămas bun de la familie”. Artistul a povestit ce planuri de viitor are

De ce a plecat Adi Sînă de acasă: „Îmi iau rămas bun de la familie”. Artistul a povestit ce planuri de viitor are

Adi Sînă a plecat de acasă. Artistul a povestit ce planuri de viitor are, într-un mesaj lung în care și-a deschis sufletul. Iată detalii!

De ce a plecat Adi Sînă de acasă: „Îmi iau rămas bun de la familie”. Artistul a povestit ce planuri de viitor are

Cântăreț, cantautor, producător și DJ, fost membru al trupei Akcent, Adi Sînă este un om foarte ocupat, în general. Și iată că meseria îl poartă din nou pe drumuri, departe de casă și de familie.

„În timp ce mă uit pe fereastră la peisajul zburdalnic de afară, mă simt parcă amărât de faptul că sunt din nou pe drum. Încă o dată, îmi iau rămas bun de la familia mea, urmând să petrec următoarele săptămâni – dacă nu chiar luni – departe de casă, pe drumurile marcate de turnee și concerte. Este ciudat să mă gândesc că viața mea de acum se desfășoară pe scenă și în spatele ei. Într-un moment îmi fac bagajul și mă pregătesc pentru următoarea destinație, iar în altul sunt deja acolo, față în față cu publicul, încercând să ofer cea mai bună experiență posibilă”.

„Și, totuși, nu pot să nu mă întreb: ce s-a întâmplat cu rutina mea de zi cu zi? Cu confortul meu? Cu oamenii și lucrurile pe care le-am lăsat în urmă? Sunt sigur că acestea încă există, dar parcă acum sunt mai departe de ele decât niciodată. Poate că cel mai greu lucru este să mă obișnuiesc cu ideea că timpul trece atât de repede când sunt în turneu. Îmi amintesc cu ușurință momentele de acum câteva luni, când credeam că am tot timpul din lume pentru a face lucrurile, pentru a-mi vedea prietenii și pentru a-mi petrece timpul cu familia”, a spus Adrian Sînă.

Cântărețul a scris mesajul lung, introspectiv, în mediul online.

„Acum, când mă uit în urmă, pare că totul a trecut atât de rapid. Și totuși, cu toate acestea, îmi place să fiu pe drum. Îmi place energia și entuziasmul pe care le aduc concerte și întâlnirile cu fanii mei. Îmi place să călătoresc și să văd lumi noi și să experimentez lucruri pe care nu le-aș fi putut face altfel. Este doar că, uneori, a fi departe de casă poate fi greu. Cu toate acestea, știu că această viață de turneu este ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Și chiar dacă există momente în care mă simt singur sau trist, știu că sunt binecuvântat să fac ceea ce iubesc și să împărtășesc asta cu oamenii din întreaga lume”, a mai scris acesta.

Există zvonul că trupa Akcent s-ar putea reuni pentru un concert în vara aceasta, însă nu este nimic oficial, momentan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: