Redactia.ro
Home » TV » De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct? Declarația după întoarcerea Vulpiței în emisiune

De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct? Declarația după întoarcerea Vulpiței în emisiune

Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct

Mulți se așteptau ca Simona Gherghe să revină la Acces Direct și să o înlocuiască pe Mirela Vaida. Însă, lucrurile au stat diferit. Simona Gherghe s-a reîntors în televiziune, dar pentru un alt format. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre această schimbare. 

De ce nu s-a mai întors Simona Gherghe la Acces Direct

Simona Gherghe nu a mai revenit la Acces Direct cum probabil mulți se așteptau. Sunt speculații potrivit cărora prezentatoarea a refuzat să mai facă parte din emisiune din cauza formatului, caracterizat în mare de parte de scandal între diferite personaje. După mult timp, Simona s-a reîntors în televiziune pentru un proiect despre care și ea recunoaște că a fost o provocare. Ea făcut dezvăluiri despre ce a determinat-o să aleagă ”Mireasa”.

Mamă a doi copii, Simona Gherghe spune că noua emisiune îi oferă posibilitatea să petreacă mai mult timp cu micuții ei.

„Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară. Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine, izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni. Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020”, a declarat Simona Gherghe pentru revista Viva!.

Simona Ghorghe recunoaște că emisiunea Mireasa i-a dat emoții.

„Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK. Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai spus vedeta

Înainte de a prezenta Acces Direct, Simona Gherghe a mai prezentat Observatorul de la ora 13:00, apoi Observatorul Matinal, de la ora 16:00 și apoi Observatorul de la ora 19:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: