Redactia.ro
Home » Monden » De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud. Vedeta a rupt tăcerea

De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud. Vedeta a rupt tăcerea

GALERIE FOTO (4) De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud

De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud. Fosta prezentatoare tv avea să-și surprindă fanii din mediul online cu o fotografie nud. Andreea Raicu i-a șocat pe următiroii săi, care nu se așteaptau să o vadă pe aceasta într-o asemenea ipostază. Ce a spus bruneta despre această situație?

De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud. Vedeta a rupt tăcerea

De ce a pozat, de fapt, Andreea Raicu nud. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a șocat pe toată lumea după ce a postat pe Instagram o poză nud alb-negru, realizată de Alex Gâlmeanu. Imaginea a strâns peste 42.000 de apreciei și numeroase comentarii. „We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Printre comentariile strânse la postare se numără și cel al Mihaelei Rădulescu „Superbă” sau al Andreei Esca: „Like”. Recent, vedeta a vorbit despre momentul care i-a adus și numeroase critici. Pentru că a primit multe mesaje legate de acest subiect, atât pozitive cât și negative, Andreea Raicu a decis să reacționeze. „Nu îmi dau seama de ce a fost impactul atât de mare cu acea imagine. Când aleg să fac un lucru, mi-l asum, nu mă interesează ce spune lumea. Sunt împăcată şi asumată, nu am băgat în seamă comentariile. Erau aproape 2000 pe Instagram, îmi era greu să le citesc pe toate.Nu îmi pasă de parerile oamenilor, ei au de fapt o problemă cu ei. În timpul perioadei în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă am decis să fac un shooting pentru a rămâne cu o amintire, nu m-am gândit că o să postez ceva. Nu a fost confortabil, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii”, a povestit Andreea Raicu, la Teo Show.

Andreea Raicu a pozat nud

Conform acesteia, o prietenă i-a spus că pună fotografia în mediul online, fiind o ieșire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta. „Am un nud extraordinar pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu intelegeam de ce profesioniştii mă voiau deşi eu nu mă simţeam frumoasă”,a mai spus vedeta.

Cum se menține în formă Andreea Raicu

Pe lângă faptul că imaginea postată de Andreea Raicu în costumul Evei a stârnit zeci de controverse, nu se poate trece cu vederea trupul de zeiță. Vedeta arată foarte bine, având grijă să aibă o alimentație sănătoasă. Într-o emisiunea, prezentatoare a spus care sunt secretele prin care reușește să își mențină greutatea.

Nu am o „reţetă” pentru cei care vor să slăbească. Pot doar să le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar foarte importante: 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cumpătat, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservanţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă, şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual”, a spus satena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: