Redactia.ro
Home » Monden » De ce a renunțat Cristi Borcea la toate afacerile? Decizia luată după ieșirea din închisoare

De ce a renunțat Cristi Borcea la toate afacerile? Decizia luată după ieșirea din închisoare

GALERIE FOTO (3)

Cristi Borcea a lăsat deoparte afacerile și a ales să meargă în altă direcție. Fostul acționar de la Dinamo a explicat carea  fost motivul din spatele renunțării la afaceri.

 

Decizia omului de afaceri după ce a ieșit din închisoare

Cristi Borcea a făcut schimbări radicale după ieșirea din închisoare. Fostul acționar de la Dinamo a ales să renunțe la afaceri și să dedice mai mult timp familiei.  Pentru o perioadă, Cristi Borcea a alocat mai mult timp familiei.  Borcea a mărturisit că pentru el familia este cea mai importantă. Celebrul om de afaceri a luat o pauză de la carieră și a petrecut mai mult timp cu soția și copiii.

„Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Borcea a vorbit despre cea mai grea perioadă și anume, faptul că a stat departe de copiii lui. Mai mult, aceștia nu s-au văzut o perioadă, deoarece nici fostul acționar de la Dinamo nu s-a putu deplasa în America și nici  ei nu au avut posibilittaea să vină în România.

Borcea a devenit mai sentimental, odată ce și-a întemeiat o familie. Chiar el a  menționat că nu este o persoană care să se piardă cu firea, însă a mărturisit că cei dragi l-au făcut să devină foarte sentimental. Cea mai mare a fostuluia cționar de la Dinamo este să își vadî familia reunită la masă.

„Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a adăugat afaceristul pentru Libertatea. 

 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

 

Cristi Borcea are nouă copii și a avut mai multe relații. Afaceristul se iubește acum cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au una dintre cele mai încâlcite povești de dragoste din showbiz. Cei doi au ajuns să fie împreună după ce între ei s-a aprins o scânteie chiar la nunta Valentinei cu Bourceanu. Acum, cei doi au împreună trei copii:Milan, Indira și Rania și formează o familie fericită.

Borcea și Valentina Pelinel și-au început relația în momentul în care Borcea era încă însurat cu Alina Vidican. Fostul acționar de la Dinamo și-a înșelat soția o bună perioadă de timp, după care soția  aales să intenteze divorț, în anul 2016.

Fostul patron a fost liber să își trăiască povestea de dragoste alături de fostul model Valentina Pelinel, însă, au fost puși la altă încercare. Cristi Borcea a fost și la închisoare o bună perioadă de timp, iar Valentina Pelinel a fost nevoită să crească singură copiii.

Valentina Pelinel a născut singură cele două fete gemene, pentru că soțul ei se afla în închisoare la acel moment. El i-a trimis un buchet imens de flori la clinica privată la care a dat naștere celor două fetițe.

,,Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul”, a declarat Valentina Pelinel în urmă cu ceva timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: