Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagini inedite cu gemenele lor. Cât de mult au crescut Rania și Indira FOTO

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagini inedite cu gemenele lor. Cât de mult au crescut Rania și Indira FOTO

GALERIE FOTO (5) Gemene Valetina Pelinel și Borcea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au una dintre cele mai încâlcite povești de dragoste din showbiz. Cei doi au ajuns să fie împreună după ce între ei s-a aprins o scânteie chiar la nunta Valentinei cu Bourceanu. Acum, cei doi au împreună trei copii și formează o familie fericită.

O relație complicată. Cum au ajuns Cristi Borcea și Valentina Pelinel împreună

Cei doi și-au început relația când Cristi Borcea era încă însurat cu Alina Vidican. Infidelitatea a durat ceva timp, dar apoi soția lui de la acea vreme a deci să intenteze divorț, în anul 2016.

După ce a semnat actele de separare, fostul patron de la Dinamo a devenit un om liber și se putea bucura de relația lui cu fostul model Valentina Pelinel.

Relația lor a îndurat multe, pentru că Cristi Borcea a fost și la închisoare o bună parte de timp, iar Valentina Pelinel a trebuie să crească singură copiii.

Mai mult decât atât, Valentina Pelinel a născut singură cele două fete gemene, pentru că soțul ei se afla în închisoare la acel moment. El i-a trimis un buchet imens de flori la clinica privată la care a dat naștere celor două fetițe.

Imagini inedite cu gemenele lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Acum, cei doi sunt împreună, acasă și se bucură de copiii lor: Milan, Indira și Rania.

Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună din 2016, după ce fostul acționar de la Dinamo a pus capăt mariajului cu Alina Vidican. Cristi Borcea are în total nouă copii, cu patru femei diferite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: