Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel, imagine inedită de Ziua Copilului. Fotografii unice cu familia Borcea

Valentina Pelinel, imagine inedită de Ziua Copilului. Fotografii unice cu familia Borcea

Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Cristi Borcea a sărbătorit Ziua Copilului împreună cu Valentina Pelinel și cei trei copii pe care îi iau împreună. Dacă fostul acționar de la Dinamo a ratat mai multe moment importante din viața copiilor săi, se pare că Borcea se revanșează pentru toate evenimetele pierdute.

Cum a petrecut Cristi Borcea și Valentina Pelinel de Ziua Copilului?

Pe 1 iunie au fost sărbătoriți toți copiii, iar Cristi Borcea și Valentina Pelinel au petrecut această zi împreună cu cei trei copii ai săi. Valentina a fost cea care a publicat câteva imagini în care apar ea și fostul acțioar de la Dinamo împreună cu Milan și gemenele Rania și Indira.

În imagini, Cristi Borcea apare în postura de tătic fericit și împlinit, zâmbind cu gura până la urechi. Dacă pe mezinul familiei publicul îl cunoaște ca fiind un băiat adorabil, gemenele sunt deliciul urmăritorilor virtuali ai Valentinei.

În luna martie a acestui an, Rania și Indira au împlinit un an, fiind născute chiar de Mărțișor.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite

Cristi Borcea a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, Patrick și gemenii Melissa și Angelo.

În timpul căsniciei cu Mihaela, Cristi a mai cunoscut două femei, fotomodelul Alina Vidican și avocata Simona Dana Voiculescu. Pe Alina a cunoscut-o în 2005, și i-a fost amantă până în 2011, când acesta a decis să divorțeze de Mihaela și să se căsătorească cu Alina, care i-a dăruit doi copii, însă căsnicia nu a durat mult, Borcea înșelând-o și pe aceasta. De asemenea, Cristi Borcea mai are un băiat cu avocata Dana Voiculescu.

Cum a început relația de iubire dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Chimia dintre cei doi se pare că a început în anul 2007, an în care fostul model s-a căsătorit cu Boureanu. Alina Vidican declara în urmă cu ceva timp că la nunta cu fostul acționar de la Dinamo, aceasta a tăiat-o de pe lista de invitați pe Valentina pentru că i s-apărut periculoasă.

“Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a declarat Alina Vidican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: