Redactia.ro
Home » Monden » În plină pandemie, Cristi Borcea nu se dezice de tratamentele cosmetice

În plină pandemie, Cristi Borcea nu se dezice de tratamentele cosmetice

GALERIE FOTO (2) cristi borcea coronavirus

Țara noastră se află într-o criză cum nu a mai văzut, iar autoritățile se luptă, zi de zi, să răzbatem. S-au alăturat lor multe celebrități, care au donat sume impresionante pentru a sprijini lupta împotriva coronavirusului. A făcut-o și Cristi Borcea, dar asta nu înseamnă că și-a neglijat, în această perioadă, și micile capricii. Cum a fost surprins în plină pandemie fostul acționar Dinamo?

Cristi Borcea, la salon de înfrumusețare în plină pandemie de coronavirus

Fostul acționat Dinamo a fost surprins de paparazzi, ieri, la salonul de înfrumusețare al fostei sale soții, Mihaela Borcea. I s-a alăturat acolo și actuala lui soție, Valentina Pelinel, care mai înainte de asta fusese să facă niște cumpărături. Preț de câteva momente au zăbovit în salon, după care Cristi Borcea a fost văzut ieșind purtând… patchuri pentru cearcăne. Pesemne, nu vrea să-și neglijeze aspectul fizic, indiferent de conjunctură.

cristi borcea pandemie
Foto: Cancan

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au donat 100.000 de euro

Alături de Gigi Becali, Andra, Inna și alții, Cristi Borcea și soția sa au donat 100.000 de euro spitalelor din România pentru a sprijini lupta împotriva virusului Covid-19, care face ravagii și în România. ”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: