Redactia.ro
Home » Sport » Dragoș Săvulescu, mesaj din Italia! Fostul acționar a donat bani pentru spitale

Dragoș Săvulescu, mesaj din Italia! Fostul acționar a donat bani pentru spitale

Dragoș Săvulescu, mesaj din Italia

Dragoș Săvulescu nu a mai fost activ de foarte multă vreme pe rețelele de socializare. Fostul acționar al lui Dinamo, a postat un mesaj dur la adresa autorităților și a anunțat că a donat și el bani pentru spitale.

O perioadă îndelungată nimeni nu a știut unde este fostul acționar al clubului Dinamo. Acesta a dispărut după ce a fost condamnat la închisoare. Apoi a reapărut pe 13 ianuarie, când s-a predat la poliția din Napoli. În acestă perioadă, Dragoș Săvulescu este tot în Italia cea mai afectată țară din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a anunțat că a făcut donații pentru spitalele din România și medici.

“Am donat suma de 30.000 Euro Spitalului de Boli Infecțioase “Matei Balș“ din București și suma de 20.000 Euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Sper ca această suma de 50.000 Euro să contribuie, alături de eforturile altor români cu suflet la ajutarea multor bolnavi și la salvarea multor vieți! Țin să îi felicit public pentru gesturile lor pe Gigi Becali, Andra, frații Paval, Simona Halep și pe toți care au înțeles că acum e momentul critic pentru a ajuta sistemul de sănătate din România!”, a scris Săvulescu.

Dragoș Săvulescu s-a predat în Italia

În luna ianuarie, Săvulescu s-a predat la poliția din Napoli. Ulterior a fost eliberat, iar judecătorii nu i-au impus nicio restricție. Omul de afaceri a fost condamnat în 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje. În acel dosar au fost condamnați și Radu Mazăre și Cristi Borcea.
Săvulescu a avut un mesaj și pentru statul român.

„Autoritățile române au dormit timp extrem de îndelungat, fără să ia măsuri puternice încă de acum cel puțin două săptămâni. Au permis inundarea României cu multe persoane ce vin din zonele roșii ale Europei. Nu au avut și nu au sub control extrem de multe persoane care ar trebui să fie în carantina. România va avea zeci de mii de cazuri de Coronavirus în maximum o lună. Spitalele for fi asediate si ultradepășite. Oamenii se for sufoca la propriu, fără a avea nicio șansă să fie ajutați… Vor trăi momente înfricoșătoare și vor rămâne marcați pe viață”, e mesajul postat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: