Redactia.ro
Home » Sport » Dragoș Săvulescu ar fi fost eliberat. Nu i s-au impus restricții

Dragoș Săvulescu ar fi fost eliberat. Nu i s-au impus restricții

Dragoș Săvulescu ar fi fost eliberat

Dragoș Săvulescu ar fi fost eliberat din arestul poliției italiene. Judecătorul se pare că l-a lăsat liber, chiar dacă este urmărit internațional.

În urmă cu două săptămâni, fostul acționar al clubului Dinamo s-a predat la poliția din Napoli. Potrivit unor surse PRO TV, judecătorii din Italia l-au eliberat fără a impune nicio restricție sau fără vreo cauțiune. După ce a fost încarcerat, omul de afaceri s-a plâns că ar fi victima sistemului din țara natală. Deocamdată nu se știe dacă va fi extrădat sau nu.

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare

În urmă cu un an, Dragoș Săvulescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. În același dosar, privind retrocedarea unor plaje au fost condamnați și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre și de Cristi Borcea. Săvulescu a plecat din țară imediat după ce a aflat că este condamnat la închisoare. O perioadă nu s-a știut nimic despre omul de afaceri. Judecătorii au decis că se face vinovat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro. Fostul acționar al clubului din ștefan cel Mare este acuzat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. Dragoș Săvulescu a făcut scei mai mulți bani din tranzacţii cu terenuri. Unele dintre acestea au fost comentate în presă la momentul respectiv. În urmă cu câțiva ani, Săvulescu avea o avere estimată la peste 10 milioane de euro.

A jucat într-un film cu Kevin Costner

Dragoș Săvulescu a intrat în atenția presei mondene după mai multe legături cu dive din showbiz, precum Rodica Ghionea și Mădălina Ghenea. În prezent este însurat cu Angela Martini, fosta Miss Albania. Omul de afaceri a cochetat și cu lumea filmului. A jucat în 5 pelicule dintre care una la Hollywood, alături de Kevin Costner.

Citește și: Ferencvaros – CSM București 33 -23! Eșec usturător!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: