Redactia.ro
Home » Sport » Ferencvaros – CSM București 33 -23! Eșec usturător!

Ferencvaros – CSM București 33 -23! Eșec usturător!

Ferencvaros - CSM București 33 -23

Ferencvaros – CSM București 33 -23! Româncele au pierdut fără drept de apel meciul din grupele Ligii Campionilor, disputat la Budapesta.

CSM București a fost de nerecunoscut. Handbalistele noastre au suferit cea mai usturătoare înfrângere din acest sezon în Liga Campionilor. În prima repriză gazdele au găsit drumul spre poartă la aproape fiecare fază, în timp ce fetelor noastre nu le-a ieșit nimic. La pauză, „tigroaicele” erau conduse la 9 goluri. Nici repriza a doua nu a adus vreo modificare. În final unguroaicele au câștigat la o diferență la care nimeni nu se putea gândi. CSM București joacă următorul meci pe 2 februarie cu Metz, pe teren propriu. În acest moment CSM București este pe locul 6 (ultimul) în grupă cu 3 puncte. Doar primele 4 echipe se califică în faza următoare.

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a celor de la CSM București. A marcat 7 goluri și a făcut tot ce a putut pentru a trage echipa după ea.

„Jocul CSM-ului se bazează doar pe Cristina Neagu, pe angajările Cristinei Neagu. Orice antrenor din lume poate să-şi ia măsurile necesare ca să-şi facă meciul uşor împotriva CSM -ului. Cred că ar trebui schimbat ceva, nu să mai meargă jocul doar pe Cristina Neagu. Cristina te ajută, te ajută foarte mult, dar trebuie să mai existe şi altcineva. Mai e Lekic, dar atât,” a declarat fostul jucător de la Steaua, Viorel Mazilu, la Digi Sport.

„Nu m-am aşteptat, credeam înainte de meci că şansele sunt 50-50. CSM nu s-a regăsit deloc ca echipă, mingi neprinse, apărarea nu a funcţionat. Ferencvaros a aruncat din toate poziţiile, de la 9 metri, pe extreme, pe contraatac . Iar CSM în primele 10 minute a dat un singur gol,” a spus şi fosta handbalistă, Narcisa Lecuşanu.

Citește și: Cosmin Olăroiu şi-a dus echipa departe de China! S-au amânat meciurile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: