Redactia.ro
Home » Știri » De ce a vândut casa Sergiu, tatăl călăreț din Iași! Bărbatul a spus ce s-a întâmplat de fapt

De ce a vândut casa Sergiu, tatăl călăreț din Iași! Bărbatul a spus ce s-a întâmplat de fapt

De ce a vândut casa Sergiu, tatăl călăreț din Iași! Bărbatul a spus ce s-a întâmplat de fapt

Sergiu, tatăl călăreț din Iași, a șocat pe toată lumea după ce a vândut casa primită din donațiile de la Cătălin Moroșanu, iar acum a venit și cu explicația. Care este de fapt motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

De ce a vândut casa Sergiu, tatăl călăreț din Iași

Recent, cazul lui Sergiu Ciobotariu a ieșit din nou în atenția publicului, asta după ce bărbatul s-a decis să vândă casa pe care a primit-o din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu. Pentru toți cei care au aflat de cazul lui au fost șocați, acesta a fost nevoit să vină cu o explicație.

Sergiu, tatăl călăreț din Iași, a fost acuzat că și-a bătut joc de tot efortul oamenilor și de Cătălin Moroșanu, însă el vine acum și spune adevărul despre toate cele întâmplate. Bărbatul a mărturisit că a vândut casa primită din banii din donații deoarece nu se mai putea descurca. El a obținut în urma acesteia tot suma pe care a și primit-o pentru cumpărarea sa, iar cu banii primiți și-a luat o nouă locuință, una mai ieftină.

Mai mult, Sergiu spune că muncește pentru familia sa, însă are grijă și de frații lui, pe care i-a ajutat cu sume de bani rămași din banii de pe casa vândută.

”Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus el, potrivit biz.ro.

De asemenea, Sergiu susține că decizia a fost una corectă și că nu a profit de gestul pe care Cătălin Moroșanu l-a făcut pentru el. Mai mult de atât, tăticul călăreț a declarat că până și celebrul luptător l-a îndemnat să facă acest lucru în cazul în care nu se va descurca.

”Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar. Cu Cătălin (Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a mai declarat Sergiu Ciobotariu, potrivit biz.ro

Sergiu Ciobotariu are probleme cu legea

De asemenea, deși familia lui este bine, se pare că Segiu Ciobotariu are probleme cu legea. Bărbatul a mai declarat că în prezent familia sa e foarte bine, iar băiețelul lui a împlinit vârsta de 1 an.

Din nefericire, Sergiu are probleme cu legea, asta deoarece s-a urcat la volan fără permis auto, iar din această cauză i-a fost deschis dosar penal. El nu mai are voie să dea de permis 5 ani de zile, iar pentru a nu se mai urca deloc la volan a decis să-și vândă și mașina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: