Redactia.ro
Home » Știri » Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, a vândut casa de la Moroșanu și și-a cumpărat o mașină de lux! Unde locuiește acum bărbatul

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, a vândut casa de la Moroșanu și și-a cumpărat o mașină de lux! Unde locuiește acum bărbatul

GALERIE FOTO (2) Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, a vândut casa de la Moroșanu și și-a cumpărat o mașină de lux! Unde locuiește acum bărbatul

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, care a fost ajutat de Cătălin Moroșanu să scape de viața grea, a vândut casa primit și și-a cumpărat o mașină de lux. 

Sergiu Ciobotariu a vândut casa de la Moroșanu și și-a cumpărat o mașină de lux

Sergiu Ciobotariu a devenit cunoscut după ce, în urmă cu un an, când România se afla în lockdown total, acesta s-a dus pe cal la maternitate, după ce soția lui a născut. Toată lumea i-a admirat gestul și a sărit să-l ajute pe bărbat, având o viață foarte grea.

Impresionat de povestea lui, Cătălin Moorșanu a organizat o strângere de fonduri pentru a reuși să-i ofere bărbatului și familiei sale un trai decent, într-o casă departe de ghetou. Sute de oameni au donat pentru a-l ajuta, iar viața lui s-a schimbat radical.

Acum, se pare că bărbatul nu a apreciat foarte mult efortul oamenilor, căci a recurs la un gest șocant și și-a vândut casa pe care a cumpărat-o din donațiile cetățenilor și ajutorul lui Cătălin Moroșanu. Acum acesta s-a întors în ghetou, având un bolid de lux parcat în fața porții.

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț din Iași, a vândut casa de la Moroșanu și și-a cumpărat o mașină de lux! Unde locuiește acum bărbatul

Culmea este faptul că în contractul semnat de Sergiu Ciobotariu există o clauză prin care ăl obligă pe acesta să nu înstrăineze imobilul în următorii 5 ani de la achiziționarea lui. Cu toate că s-a întors înapoi în ghetou, vecinii bărbatului au susținut că de câteva luni acesta conducea un bolid de lux.

”Am auzit în sat că l-a prins poliția la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, spunea un vecin de-al tânărului.

Aceeași vecini susțin că în casa în care a stat Sergiu sunt acum niște interlopi, însă despre care nu știu prea multe căci evită să interacționeze cu ei. Se pare că locuința a fost vândută de luni buni, pentru că Sergiu nu a mai fost văzut în zonă.

”A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă.

Sergiu Ciobotariu a fost prins fără permis la volan

Bărbatul nu a oferit nicio reacție până acum, însă potrivit BZI.ro, acesta a fost surprins în zona Cicoarei, acolo unde a locuit inițial. Ajutorul oferit de cetățenii generoși i-a servit pentru o scurtă perioadă din timp, Sergiu și familia lui întorcându-se în ghetou.

De asemenea, Sergiu Ciobotariu a fost anchetat penal în anul 2020, după ce a fost prins la volan, deși el nici nu avea permis de conducere. Polițiștii ieșeni au oprit pentru controlul autoturismului condus de tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind cercetat într-un dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: