Redactia.ro
Home » Monden » De ce Adelina Pestrițu nu își mai postează fetița pe rețelele sociale. Vedeta a clarificat situația

De ce Adelina Pestrițu nu își mai postează fetița pe rețelele sociale. Vedeta a clarificat situația

Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină! Vedeta vrea să-și schimbe bolidul

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Milioane de utilizatori îi urmăresc cu sufletul la gură contul brunetei. În anul 2018 a dat naștere primului ei copil, Zenayda și nu s-a sfiit să publice poze cu ea încă din prima zi de viațî. Acum a luat decizia radicală de a nu mai publica poze cu micuța. Care este motivul.

De ce Adelina Pestrițu nu mai publică poze cu Zeny

Imediat după ce a născut-o pe micuța Zenayda, Adelina Pestrițu i-a făcut cont de instagram. Timp de doi ani micuța Zeny a fost foarte activă pe rețelele de socializare prin prisma mamei sale. Frumoasa Adelina a decis însă abia acum nici un an că această expunere nu este tocmai bună pentru cea mică, drept pentru care de o bună perioadă de timp nu mai publică imagini cu ea. De asemenea contul de instagram al Zenaydei a fost închis.

Adelina Pestrițu a declarat că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia deoarece și-a dat seama că intimitatea copilului ei este una foarte importantă. Vedeta a spus că dacă cea mică își va dori când va crește mai mare să apară public atunci are parte de toată susținerea ei.

Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.„, a declarat Adelina Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: