Redactia.ro
Home » TV » De ce ar fi pierdut Adriana Bahmuțeanu custodia copiilor? Silviu Prigoană a dezvăluit motivul

De ce ar fi pierdut Adriana Bahmuțeanu custodia copiilor? Silviu Prigoană a dezvăluit motivul

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi sunt într-un conflict continuu și își dispută dreptul pentru creșterea copiilor.

 

De ce a pierdut Adriana Bahmuțeanu custodia copiilor

Au trecut cinci ani de la despărțirea lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, dar războiul este departe de a se fi terminat. Cei doi au în continuare certuri cu privre la custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, Maximus și Eduard.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au custodie comună, însă, în urma procesului, s-a stabilit ca domiciliul copiilor să fie stabilit la afacerist.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, declara anul trecut Silviu Prigoană, în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Afaceristul a declarat că respectă hotărârea judecătorească în urma căreia copiii i-au fost atribuiți lui. Fostul  soț al Adrianei Bahmuțeanu a explicat că atât aceasta, cât și iubitul ei,  i-ar fi brutalizat pe copii în timpul în care cei doi băieți au stat la mama lor. Afaceristul a declarat că a fost nevoit chiar să trimtă o mașină care să îi aducă înapoi la el acasă.

A fost o hotărâre judecătorească prin care copii mi s-au atribuit mie. Acum un an de zile s-a pronunțat instanța și doamna a făcut apel, adică a fost nemulțumită. Acum a fost primul termen. Nu i-a îndrumat. Copiii au venit la mine în 2018, bătut de mămică. A făcut circ. Nefiind program de vizitare, nici weekend, a venit cu trei zile mai repede bătut. Apoi copilul cel mic a fost bătut și de soțul doamnei la Constanța pe 25 decembrie 2018, și am trimis o mașină să ii ia la Constanța. Celălalt copil avea niște probleme la școală și am reușit să îi echilibrăm acum”, a declarat Silviu Prigoană pentru Antena Stars.

Prigoană a declarat anul trecut că deține o filmare prin care arată cum se purta fosta soție cu cei doi copii ai lor. Afaceristul a depus, la Instanță, filmearea care o incriminează pe Bahmuțeanu.

„Au venit copiii în vacanță și, când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit”, declara milionarul, în urmă cu ceva timp.

 

Ce a declarat Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu nu este mulțumită de decizia judecătorilor. Fosta prezentatoare TV a precizat că hotărârea judecătorească ar trebui să fie anulată, motivul fiind acela că cei doi băieți sunt suficient de mari încât să decidă singuri cu cine doresc să rămână. Bahmuțeanu nu este deranjată de faptul că cei mici se află în custodia tatălui, având în vedere că ei au acolo un confort pe care ea nu l-ar putea oferi.

Adriana Bahmuțeanu a negat vehement faptul că i-ar fi agresat pe copii, așa cum susține milionarul. Însă, fosta prezentatoare TV susține că este nemulțumită de programul de vizite impus . Adriana poate să petreacă timp cu cei mici două weekenduri pe lună, în urma hotărârii judecătorilor.

Copiii s-au mărit. Pot să aleagă unde să stea. I-am îndrumat de fiecare dată să stea la tatăl lor. are o casă foarte mare, piscină, sală de sport. E mai bine să stea copiii la el. eu în trei camere ce să facă. Eu trebuie să merg și la muncă. Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. sunt băieți. Au nevoie de tatăl lor. Nu mi-am maltratat niciodată copiii. O ceartă între frați a ajuns subiect de televiziune . Mi-aș dori sa îi văd mai des. Aș vrea să nu se mai țină cont de programul de vizită impus de instanță, iar copiii să poată alege dacă vor să vin la mine”, a mai spus Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană pare hotărât să nu mai știe nimic de fosta soție. „Eu nu  vorbesc cu ea de cinci ani de zile. Pentru mine ființa asta este decedată!”, a mai spus Silviu Prigoană.

Copii par cei mai afectați de neînțelegerile dintre cei doi foști soți. Unul dintre copii, Maximus, a vrut să se arunce de la etaj din cauza proceselor dintre Bahmuțeanu și Prigoană.

,,Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru. Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă‘‘, a mai mărturisit Bahmuțeanu pentru impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: