Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » De ce ar trebui să lași o monedă în congelator înainte de a ieși din casă? Trucul care te scapă de boli! VIDEO

De ce ar trebui să lași o monedă în congelator înainte de a ieși din casă? Trucul care te scapă de boli! VIDEO

De ce ar trebui să lași o monedă în congelator înainte de a ieși din casă?

Iată de ce ar trebui să lași o monedă în congelator înainte de a ieși din casă. Acesta este considerat trucul care te scapă de boli!

De ce ar trebui să lași o monedă în congelator înainte de a ieși din casă?

Dacă plecați de acasă pentru o perioadă lungă de timp, veți dori să folosiți acest truc simplu pentru a vă asigura că alimentele din congelator sunt sigure pentru a fi consumate când vă întoarceți. 

Să zicem că sunteți plecat pentru câteva zile și casa dumneavoastră rămâne fără curent electric. Acest lucru poate fi o mare problemă pentru alimentele din congelator. În lipsa curentului, alimentele se vor dezgheța, iar dacă energia electrică este întreruptă pentru prea mult timp… este posibil ca alimentele să nu fie bune de mâncat când vă întoarceți. Partea bună este că s-ar putea să nici nu vă dați seama! Deci, folosind acest truc simplu, veți putea să vă dați seama cât timp ați fost fără curent și dacă mâncarea din congelator este încă bună de mâncat. Consumul de alimente care s-au decongelat și apoi au înghețat din nou poate fi o amenințare pentru viață, deoarece alimentele pot răspândi salmonella și alte bacterii.

Trucul care te scapă de boli!

Alimentele din frigider pot rămâne în siguranță până la patru ore fără curent, atâta timp cât ușa nu este deschisă. Alimentele din congelator pot rămâne bune până la 48 de ore, dacă congelatorul este plin. Dacă congelatorul este pe jumătate plin, alimentele dvs. vor rezista doar 24 de ore. 

Pentru a vă asigura că știți cât timp a lipsit curentul și dacă mâncarea dvs. este bună de consumat, trebuie doar să faceți următoarele. 

Umpleți o cană cu apă și puneți-o în congelator. După ce apa este înghețată, puneți o monedă deasupra gheții. Când vă întoarceți acasă, dacă moneda este încă deasupra gheții… nu ați rămas fără curent. Dacă moneda este puțin mai jos în gheață… ați pierdut curentul pentru o scurtă perioadă de timp. Dacă moneda se află pe fundul paharului… veți dori să aruncați toate alimentele din congelator, deoarece ați pierdut curentul pentru o perioadă considerabilă de timp. 

Acest truc simplu vă poate salva de probleme serioase de sănătate! 

 

Sursa foto: askaprepper.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: