Redactia.ro
Home » TV » De ce au rupt legătura Mioara și Petre Roman, la scurt timp după divorț. Ce legătura are Silvia Chifiriuc, actuala soție a fostului premier

De ce au rupt legătura Mioara și Petre Roman, la scurt timp după divorț. Ce legătura are Silvia Chifiriuc, actuala soție a fostului premier

În urmă cu mai bine de 13 ani, Mioara și Petre Roman au divorțat. Și chiar dacă au avut-o împreună pe Oana Roman, fostul premier și-a căutat fosta soție tot mai rar. Gurile rele au dat vina chiar pe Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, pentru ruptura totală.

Imediat ce s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc, mai exact în 2009, fostul premier Petre Roman s-a rupt de familia lui. Gurile rele spun că actuala soție a contribuit la asta.

De ce au rupt legătura Mioara și Petre Roman, după divorț

“Petre nu ma mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macar sa ma sune! Nici cu fetele noastre nu se afla in relatii apropiate”, a marturisit chiar Mioara Roman, în urmă cu ceva timp.

În ultimii ani, Mioara Roman a avut numeroase probleme cu locuință. Fosta soție a ex-premierului Petre Roman a fost dată afară din casa RAAPPS unde locuia. Ulterior, a ajuns să locuiască cu chirie. După ani de zile de chin, Oana Roman a reușit să-și mute mama într-un apartament unde aceasta nu a plătit chirie, la un prieten de-al fiicei lui Petre Roman. Însă după un timp, a luat-o la ea acasă, pentru că problemele de sănătate nu îi mai permiteau s-o lase singură.

Mioara şi Petre Roman, divorț după trei decenii împreună

Soții Roman au divorțat după ce Petre a fost surprins în compania Silviei Chifiriuc, actuala soție a fostului premier.

Zvonurile spun că ruptură dintre Mioara și Petre Roman s-a produs, însă, din cauza diferenţei de vârstă dintre fostul premier şi fosta sa soție. Aceeași situație este și între Oana Roman și Marius Elisei, însă mama ei, Mioara Roman, nu vede o problemă în asta.

Mai mult, ea crede că dacă doi oameni se potrivesc, nu contează dacă unul e cu mult mai mare. În cazul ei şi al lui Petre, alte lucruri au făcut ca lucrurile să nu mai meargă între cei doi soți, după cum fosta soție povestește.

„Tatăl lui Petre spunea: «Mai bine să-mi facă rău decât să-mi pară rău». Viaţa trebuie trăită. Că vor fi fericiţi trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct. Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, a declarat Mioara Roman, în urmă cu mai mulți ani.

Mioara Roman nu a cunscut-o pe Silvia Chifiriuc până la nunta fiicei sale Oana Roman. Și deşi pentru unele femei ar fi fost un moment dificil, Mioara a tratat faptul ca pe o chestiune normală.
„Era normal să se reunească toată familia şi am reacţionat firesc. Oana şi-a cunoscut fratele, care a avut o chestie simpatică… A întrebat: «Unde e sora mea?». Oana se schimbase de rochia roşie de la botez în rochia de mireasă. A văzut-o şi a spus: «Are altă rochie. Şi ce frumoasă e!». Dintr-odată i se arată o doamnă şi i se spune: «E sora ta». Copiii au un bun-simţ unic”, a mai povestit Mioara Roman, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: