Redactia.ro
Home » Monden » De ce bea Monica Tatoiu câte o sticlă de șampanie la prânz, zilnic: „Îl bag sub masă pe Băsescu”

De ce bea Monica Tatoiu câte o sticlă de șampanie la prânz, zilnic: „Îl bag sub masă pe Băsescu”

Monica Tatoiu, la cei 67 ani ai săi, susţine că are o bună stare de sănătate. Care e secretul ei? Un pahar de şampanie, în fiecare zi, la prânz. Care sunt beneficiile consumului de alcool, în cantităţi responsabile?

Femeie de afaceri a răspuns la aceste întrebări, în cadrul unui podcast la care a fost invitată.

A făcut o comparaţie cu Băsescu

Monica Tatoiu a recunoscut, deci, fără rețineri, câtă șampanie bea pe zi, dar și vin roșu. Vinu alb și tăria nu se află pe lista de preferințe, așadar nu le consumă deloc.

„Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu.

Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Cum se bea şampania corect?

Femeia de afaceri susţine că a învăţat târziu în viaţă cum se vea şampania corect. Se pare că oamenii importanți pe care i-a avut în preajmă au învățat-o câteva reguli de bază pe care, la rândul său, dorește să le transmită mai departe.

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea.

Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă.

Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu. Țin minte, în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după trei luni, și eram o nebună, o needucată, venită de la periferie”, a spus Tatoiu la podcast-ul Fiță cu Adiță.

De ce consumă Monica Tatoiu alcool în cantităţi mici? Printre motivele enumerate ar fi faptul că aceste băuturi alcoolice nu sunt nocive, în timp ce vinul roșu conține resveratrol, un micronutrient valoros, ce are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: