Redactia.ro
Home » Știri » De ce boală suferă Angela Merkel. Ce cred specialiștii

De ce boală suferă Angela Merkel. Ce cred specialiștii

GALERIE FOTO (2) De ce boală suferă Angela Merkel. Ce cred specialiștii

De ce boală suferă Angela Merkel. Ce cred specialiști. Șefa guvernului german a fost surprinsă tremurând în timpul unor apariții oficiale.

De ce boală suferă Angela Merkel

Angela Merkel a fost surprinsă de trei ori la rând, tremurând incontrolabil în timpul unor apariții oficiale. Șefa guvernului german a declarat că starea ei de sănătate este bună, fără să ofere mai multe explicații.

Potrivit Știrile ProTv, în tot acest timp, această probleme a devenit un subiect principal pe rețelele de socializare. Sunt descrise numeroase teorii în presa din întreaga lume despre problema cu care se confruntă Merkel.

Prima dată când a fost văzută în această ipostază, Angela Merkel era alături de noul președinte ucrainean Volodimir Zelenski, la ceremonia de primire a acestuia din data de 18 iunie . Șefa guvernului german a început să tremure brusc. La o conferință de presă, aceasta a spus că este bine, și că este vorba doar despre o dimplă deshidratare.

Pe 27 iunie, în timpul unei ceremonii alături de președintele german Frank-Walter Steinmeier, Merkel a fost văzută tremurând din nou.

Iarăși, pe 10 iulie la primirea premierului finlandez Antti Rinne, aceasta nu își putea controla tremuratul.

Teorii despre o posibilă boală

Mass-media din Germania a analizat acest subiect și a dezvăluit numeroase teorii boala lui Merkel. Se vorbește despre frig, stresul asociat responsabilității funcției, și despre cancer. Însă cel mai des evocată pe internet este boala Parkinson.

Medicii susțin că este riscant să se pună un diagnostic pe baza un imagini video. Specialiștii sunt de părere că nu este vorba de boala Parkinson sau despre cancer. Impresia medicilor este că, modul în care se mișcă Merkel nu are nicio legătură cu boala Parkinson.

Un neurolog, afirmă că tremuratul în cazul bolii Parkinson este mai continuu și însoțit de alte simptome, precum lipsa agilității. David Perez Martinez, președintele Asociației de Neurologie din Madrid, este de părere că această afecțiune poate avea legătură cu o tulburare motorie rară, care nu este gravă și se poate trata usor.

Angela Merkel nu a oferit niciodată informații detaliate despre starea ei de sănătate, motiv pentru care specialiștilor le este greu să precizeze cauza tremuratului.

Angela Merkel a stat jos la intonarea imnurilor naționale

În timpul unei vizite oficiale, Merkel a preferat să stea pe un scaun alb, alături de premierul Republicii Moldova, Maia Sandu.

De asemenea, în timpul ceremoniei de primire a omoloagei sale daneze, mette Frederiksen, Merkel a stat așezată pe scaun. Scaunele erau situate pe pe un mic podium de pe care cancelarul și oaspeții ascultau.

Cancelarul german Angela Merkel, în vârstă de 64 de ani nu a prezentat nicio problemă gravă. Biroul său de comunicare nu a furnizat nicio explicație cu privire la episoadele de tremurat.

Citește și:Angela Merkel are probleme de sănătate? Cancelarul federal al Germaniei a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: