Redactia.ro
Home » Știri » De ce boală suferă cel mai tânăr milionar din România. Sebastian Dobrincu vorbește despre chinurile prin care a trecut

De ce boală suferă cel mai tânăr milionar din România. Sebastian Dobrincu vorbește despre chinurile prin care a trecut

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București.

Leul nu definește întreaga junglă, iar aceasta este lecția învățată de cel mai tânăr milionar din România, Sebastian Dobrincu. Este o lecție profundă și provine dintr-o experiență personală. În urmă cu mai puțin de un an, Dobrincu s-a confruntat cu probleme de sănătate care i-au schimbat perspectiva asupra vieții.

De ce afecțiune suferă Sebastian Dobrincu

La vârsta de doar 11 ani, în 2009, Sebastian Dobrincu a intrat în lumea software-ului și a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai tineri milionari din țară. Însă, în urmă cu aproximativ un an, viața sa a luat o întorsătură dramatică atunci când a fost diagnosticat cu o boală autoimună. Această afecțiune l-a determinat să dispară din lumina reflectoarelor pentru o perioadă de 6-7 luni, timp în care a luptat cu problemele de sănătate.

Într-un podcast condus de Cristian Stan, Dobrincu a împărtășit că experiența sa l-a învățat că sănătatea este cea mai de preț comoară și că nu trebuie să o luăm ca pe ceva garantat. Deși avea impresia că este invincibil din punct de vedere al sănătății, realitatea i-a demonstrat contrariul.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic.

De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu.”, spune Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

De ce reguli trebuie să țină cont

Acest episod dureros din viața lui Dobrincu l-a făcut să înțeleagă că viața nu este întotdeauna dreaptă și că fiecare are propriul traseu de parcurs. Adevărata putere constă în capacitatea de a face față provocărilor și de a învăța din ele.

În plus, Dobrincu a dezvăluit și despre regulile sale personale, printre care se numără respectarea unei rutine de somn bine stabilite. El subliniază importanța unei rutine sănătoase de somn și evită trezitul forțat de dimineață. În schimb, preferă să se trezească natural în fiecare dimineață, la o oră constantă.

„Nu sunt de acord cu trezitul ăsta de dimineață, adică dacă ai o rutină de somn sfântă, să te culci la șapte în fiecare seară, ok, trezește-te de la cinci, dar dacă tu ai impresia că dormi cinci ore și îți faci bine, te trezești devreme, îți faci viața mai grea. Joci jocul vieții pe cel mai greu mod nicidecum mai ușor.

Pentru mine unul somnul este sfânt. Rutina mea de somn începe cu o seară înainte, când opresc orice informație, calculatoare, televizoare, telefoane, tot. Mă pun în pat și stau câteva ore liniștit ca să pot să dorm calumea, deci nu am fantezia asta cu trezitul de dimineață. Mă trezesc devreme, mă trezesc pe la 6 – 7 dimineața în fiecare zi, dar nu mă forțez. Atunci se trezește corpul fără alarmă, fără nimic. Cred că e foarte important să ai o disciplină nu doar vizavi de somn, vizavi de orice.”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Astfel, experiența lui Sebastian Dobrincu reprezintă un exemplu clar al faptului că sănătatea și disciplina sunt elemente cheie în viața fiecăruia, indiferent de succesul material sau profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: