Redactia.ro
Home » Monden » De ce boală suferă Oana Lis? Viața ei e pusă în pericol

De ce boală suferă Oana Lis? Viața ei e pusă în pericol

Oana Lis este un personaj monden extrem de complex și de aceea, o apariție controversată. O știm și tânără, o știm și femeie matură, o știm cu zâmbetul pe buze, o știm și cu lacrimi curgând șiroaie pe obraji. A trecut prin momente critice din pricina problemelor de sănătate ale soțului  Viorel Lis, iar acum iese la iveală un secret dureros care o privește în mod direct. O boală îi pune viața în pericol.

Oana Lis și-a șocat fanii cu un mesaj care a strâns sute de reacții încă din primele minute de la postare. Soția lui Viorel Lis a mărturisit de ce boală suferă. Se pare că viața îi este pusă în pericol, iar lucrurile pot lua o turnură gravă în orice moment.

De ce boală suferă Oana Lis?

În urmă cu câțiva ani, mai exact în 2018, Oana Lis a mărturisit la o emisiune TV că a trecut prin momente critice în trecut și că s-a gândit chiar să-și pună capăt zilelor.

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit de atunci că a avut o perioadă extrem de grea din pricina complexului kilogramelor în plus și obezității care a afectat-o atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a spus Oana Lis, potrivit A1.ro

Se pare că lucrurile nu stau mai bine nici în prezent cu problemele de sănătate ale Oanei Lis.

Soția lui Viorel Lis a postat pe Facebook un mesaj cutremurător, care anunță de ce boală suferă.

“Sunt obeza gradul 1!!! Na’, acuma știți și asta despre mine!!! “, a scris de curând Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, psiholog cu acte

Am putea spune că singura diferență dintre acum și atunci când acest gând o măcina până la gesturi extreme este că Oana Lis de acum este o persoană extrem de asumată și știe mai bine cum să își gestioneze emoțiile, chiar să găsească soluții.

Și asta pentru că Oana este în prezent psiholog cu acte, după ce în 2019 a absolvit Facultatea de Psihologie.

Oana a absolvit cu note mari la Licență, după cum chiar ea își anunța prietenii în mediul online, după fericitul eveniment.

”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana la aceea vreme, pe Facebook.

Soția lui Viorel Lis a absolvit două specializări – Psihologie și Psihoterapie integrativă. În trecut, Oana Lis a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi străine.

Obezitatea gradul 1, boala de care suferă Oana Lis

Nu o dată, fiecare dintre noi, am auzit doctorii vorbind despre greutatea în plus ca despre cel mai cumplit inamic al organismului nostru. Și nu este vorba deloc despre aspectul esthetic, ci despre problemele grave de sănătate care vin odată cu kilogramele în plus.

Medical vorbind, obezitatea este o boală metabolică, care se caracterizează prin țesutul adipos excesiv. Față de problema de supraponderalitate, obezitatea implică un indice de masa corporala mai mare de 30.

In functie de indicele de masa corporala, obezitatea este impartita in 3 categorii: de gradul 1 – indicele de masa corporala se situeaza intre 30 si 34,9; de grad 2 – indicele de masa corporala se situeaza intre  35 si 39,9 și de grad 3, denumita și obezitate morbidă – când indicele de masa corporala depaseste 40.

Obezitatea vine cu o serie de riscuri pentru pacient. Cu cât gradul de obezitate este mai mare, cu atât crește și riscul de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare, pietre la nivelul vezicii biliare, dar și multe alte boli cronice.

Netratată, obezitatea de grad 1 poate evolua în timp extrem de repede, transformându-se în obezitate de grad 2, iar mai apoi, în obezitate morbidă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: