Redactia.ro
Home » Știri » De ce e bine să pui frunze de dafin în frigider. Rezolvă o problemă pe care o avem cu toții în casă

De ce e bine să pui frunze de dafin în frigider. Rezolvă o problemă pe care o avem cu toții în casă

De ce e bine să pui frunze de dafin în frigider. Rezolvă o problemă pe care o avem cu toții în casă

Iată de ce e bine să pui frunze de dafin în frigider. Ele pot rezolva o problemă pe care o avem cu toții în casă. Despre ce e vorba.

De ce e bine să pui frunze de dafin în frigider. Rezolvă o problemă pe care o avem cu toții în casă

De obicei, dafinul e folosit, proaspăt sau uscat, pentru a da gust supelor, tocăniţelor sau altor preparate culinare. De reținut că este bine ca frunzele de dafin să nu fie păstrate mai mult de un an, pentru că îşi pierd aroma specifică.

Totuși, frunzele de dafin pot avea numeroase alte întrebuințări. Se spune că este bine să le pui în făină, unii le pun și în mașina de spălat, deoarece culorile hainelor se vor împrospăta și vor deveni mai frumoase pentru mai mult timp, dar mai pot fi folosite cu un scop.

Totodată, se spune că frunzele de dafin neutralizează mirosurile neplăcute din frigider, fiind astfel un deodorant natural care elimină izurile neplăcute din casă, în special cele din frigider. De aceea, în locul soluţiilor chimice, este chiar recomandat ca fiecare gospodină să folosească dafinul pentru a rezolva această problemă. Iată cum să faci asta, pas cu pas.

În primul rând, evident, înlătură cauza principală a mirosului dezagreabil din frigider, iar asta diferă de la caz la caz. De obicei, produsele lactate se alterează mai ușor, așa că verifică-le pe ele. Următorul pas este să alegi câteva frunze de dafin, proaspete sau uscate. Următorul pas este să le așezi într-un recipient ori într-un săculeţ de pânză pe care îl pui în frigider, departe de alimente, pentru a împiedica absorbţia mirosului plantei. În scurt timp, mirosul îmbietor al dafinului se va resimţi şi în frigider.

Pe lângă foile dafin, puteți poţi adăuga şi cimbru, rozmarin și busuioc, pentru același scop

Ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat

Majoritatea pieselor vestimentare ajung să se decoloreze, să își piardă strălucirea din cauza spălatului, a purtării ori din cauza calității care lasă de dorit. Din fericire, există foile de dafin. Sunt unele persoane care susțin că dacă le folosești atunci când speli, culorile se vor împrospăta și vor deveni mai frumoase pentru mai mult timp.

Iată cum trebuie procedat. O să ai nevoie de câteva lucruri la îndemână, dar rezultatul o să fie destul de mulțumitor. Totuși, trebuie să știi că o să dureze puțin timp. Continuare o puteți citi în acest material Redacția.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: