Redactia.ro
Home » Știri » Puțini știu ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat

Puțini știu ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat

Foi de dafin in masina de spalat

Un experiment a arătat ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat haine. Iată rezultatele pe care foarte puțini le cunosc.

Ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat

Există trucuri extrem de utile pe care foarte puțini oameni le cunosc. Noroc că există Internetul și mulți le împart și celor neștiutori. Foile de dafin sunt folosite, de obicei, în mâncăruri, dar iată că s-ar demonstrat că ele ar putea fi folositoare și dacă le pui în mașina de spălat rufe.

Majoritatea pieselor vestimentare ajung să se decoloreze, să își piardă strălucirea din cauza spălatului, a purtării ori din cauza calității care lasă de dorit. Din fericire, există foile de dafin. Sunt unele persoane care susțin că dacă le folosești atunci când speli, culorile se vor împrospăta și vor deveni mai frumoase pentru mai mult timp.

Iată cum trebuie procedat. O să ai nevoie de câteva lucruri la îndemână, dar rezultatul o să fie destul de mulțumitor. Totuși, trebuie să știi că o să dureze puțin timp. Tot ce trebuie să faci este să fierbi patru linguri de bicarbonat de sodiu și 10 foi de dafin într-o oală și după ce apa începe să fiarbă mai lasă pe foc totul preț de 20 de minute. Frunzele își vor lăsa toate calitățile acolo.

Ulterior, lasă lichidul să se răcească și toarnă apa în ligheanul cu haine. Lasă-le în apă o zi și mai apoi spală-le așa cum ai face-o în mod normal, a scris Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini