Redactia.ro
Home » Știri » De ce e bine să pui un burete de vase în frigider? Trucul pe care toate gospodinele îl știu

De ce e bine să pui un burete de vase în frigider? Trucul pe care toate gospodinele îl știu

De ce e bine să pui un burete de vase în frigider? Trucul pe care toate gospodinele îl știu

Iată de ce e bine să pui un burete de vase în frigider. Există acest truc, pe care toate gospodinele îl știu.

De ce e bine să pui un burete de vase în frigider? Trucul pe care toate gospodinele îl știu

Un burete de bucătărie, folosit în mod normal la spălatul vaselor, nu costă mult și te poate ajuta mai mult decât crezi dacă îl pui în frigider. Prin urmare, primul pas pe care trebuie să îl faci este să mergi la magazin și, după ce ai cumpărat unul, simplu, clasic, îl poți așeza pe oricare raft din frigider.

E important să ții un burete de bucătărie în frigider dintr-un motiv foarte simplu. Buretele de bucătărie reduce umiditatea din interiorului frigiderului, umiditate care, la rândul ei, reduce durata de viață a fructelor, legumelor și a tuturor produselor. Prin urmare, el va menține produsele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Structura poroasă a acestuia îmbibă umiditatea și mirosul neplăcut. Când bureții au apă în ei, este un semn că au absorbit umiditatea din frigider, iar cel mai bine ar fi să îi înlocuiți cu alții noi.

Iată cum puteți proceda într-un anume caz. Trei bureți de vase noi, așezați în compartimentul pentru fructe și legume (dacă sertarul este mai mic sau nu are foarte multe legume în el, este suficient și un singur burete) vor menține pentru mai mult timp prospețimea. Bureții se pot așeza în partea inferioară a sertarului de legume și fructe, conform radiocluj.ro.

Oricum, sunt multe trucuri care vă pot folosi în bucătărie, trebuie doar să fiți cu mare băgare de seamă la ele și să îl încercați pe cel care vă este util cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: