Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce e bine să te dai cu ulei de cocos pe păr. Ce beneficii are această soluție

De ce e bine să te dai cu ulei de cocos pe păr. Ce beneficii are această soluție

ulei de cocos

Uleiul de cocos este un produs excelent pentru păr, dar nu numai. El are beneficii și dacă este consumat ca atare, dar cel ,mai comun tratament pentru care este folosit cel mai des este cea de îngrijire a părului.

Uleiul de cocos, o minune pentru păr

Este deja cunoscut faptul că uleiul de cocos este un alaiat de nădejde în ceea ce privește frumusețea pielii și a părului. Acesta este bogat în vitamine, minerale, substanțe nutritive, care fac firul de păr să devină mai puternic, mai strălucitor și ajută și în tratarea problemelor cu mătreața.

Uleiul de cocos presat la rece este cea mai bună variantă pe care o poți alege. Atunci când este aplicat pe păr, stimulează creșterea acestuia, în timp ce previne apariția mătreții.

Cum poți scăpa de vârfurile despicate cu ulei de cocos

Dacă te confrunți cu problema vârfurilor despicate, atunci uleiul de cocos este prietenul tău. El este potrivit pentru toate tipurile de păr și chiar dacă părul tău este gras, poți folosi acest remediu fiindcă uleiul de cocos echilibrează pH-ul scalpului.

Rețetă pentru vârfuri despicate

În funcție de lungimea părului tău, trebuie să folosești o altă cantitate de ulei de cocos. Astfel, ai nevoie de 1 linguriță pentru păr scurt / 2 lingurițe pentru păr mediu / 1 lingură pentru păr lung. Poți pune și câteva picături de ulei esențial.

Aplică acest amestec pe părul umed, proaspăt spălat. După ce ai făcut asta, acoperă părul cu un prosop sau o folie și lasă-l așa cel puțin două ore, sau mai bine, peste noapte.

Uleiul de cocos luptă împotriva mătreții

Mătreața este una dintre probleme cu care se confruntă mulți oameni, iar uleiul de cocos este cea mai simplă soluție pentru ea. Sigur că mătreața nu va dispărea peste noapte, acest obiectiv nu este realist, dar după numai o săptămână efectele se vor vedea cu siguranță, iar îmbunătățirea a fi vizibilă.

Mască de păr antimătreață

Pentru acest tratament împotriva mătreții, ai nevoie de 2 lingurițe ulei de cocos și 5-7 picături de ulei esențial de lavandă / ulei esențial de tea tree / ulei esențial de cimbru. Alege-l pe oricare îți place ție. Remediul trebuie aplicat pe părul umed, după baie. Masează uleiul pe scalp și lasă să acționeze 30 de minute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: