Redactia.ro
Home » Știri » De ce e un semn rău dacă adormi în mai puțin de 5 minute. Ce indică acest obicei al tău

De ce e un semn rău dacă adormi în mai puțin de 5 minute. Ce indică acest obicei al tău

De ce e semn rău dacă adormi în mai puțin de 5 minute. Ce indică acest obicei al tău

Ar putea fi un semn rău dacă adormi, de obicei, în mai puțin de 5 minute, susține un expert în somn. Iată de ce și ce anume indică acest obicei. Care e intervalul de timp potrivit ca să ai un somn odihnitor.

De ce e semn rău dacă adormi în mai puțin de 5 minute. Ce indică acest obicei al tău

Mulți oameni adorm în mai puțin de 5 minute din momentul în care se pun în pat. Acest lucru ar putea fi un semn rău”, potrivit unui expert în somn. Adormirea în mai puțin de cinci minute indică faptul că „ai rămas în urmă cu somnul”, cum se spune, sau ar putea fi chiar și un semn al unor probleme de sănătate, a avertizat Dr. Sophie Bostock, supranumită The Sleep Scientist.

Dacă adormiți imediat ce puneți capul pe pernă, este foarte des un semn că suferiți de o lipsă acută de somn. Dacă adormiți în nici cinci minute de când v-ați băgat în pat, sunt șanse să aveți nevoie de mai mult somn, în general”, a spus medicul.

Totuși, și cui îi ia mai mult de jumătate de oră să adoarmă ar putea avea unele probleme. O perioadă mai lungă de o jumătate de oră poate fi, de asemenea, un motiv de alarmă.

Dr. Sophie Bostock, care a obținut un doctorat în psihologia sănătății la University College London și studiază știința somnului, a dezvăluit că secretul unui somn satisfăcător constă în a adormi în mai puțin de 20 de minute (dar nu imediat, în sub cinci minute).

NHS estimează că majoritatea oamenilor au nevoie în medie de 14 minute pentru a adormi, ceea ce e bine. În general, atunci când suntem obosiți suntem mai predispuși la a lua decizii greșite, așa că fiți cu mare băgare de seamă. Un somn de calitate este mai important decât credeți și s-au făcut numeroase studii despre acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: