Redactia.ro
Home » Monden » De ce fiica Ronei Hartner refuză să-și vadă tatăl: „Fata îi spune să nu vină”

De ce fiica Ronei Hartner refuză să-și vadă tatăl: „Fata îi spune să nu vină”

Ce încearcă să facă Rocco Sedano la două luni de la moartea Ronei Hartner

Cu două luni în urmă, lumea a pierdut o prezență remarcabilă în persoana Ronei Hartner, care s-a stins după o îndelungată confruntare cu cancerul. Absența sa a lăsat un gol profund în inimile celor care au apreciat-o, iar familia sa încă resimte durerea pierderii.

În acest context dificil, Rita, sora Ronei, a ales să împărtășească unele aspecte intime ale vieții de familie. Ea a adus în discuție relația complexă dintre Sumayla și tatăl lor, Rocco Sedano. Cu sinceritate și deschidere, Rita a dezvăluit nuanțe ale dinamicii familiale care până acum erau necunoscute publicului larg.

Care este relația dintre fiica Ronei Hartner și Rocco Sedano

În ciuda greutăților pe care le traversează, familia continuă să facă față pierderii cu demnitate și să păstreze amintirea Ronei vie în inimile lor. Această perioadă de introspecție și vulnerabilitate aduce în prim-plan nu doar suferința, ci și forța și legăturile care îi unesc pe cei dragi.

Rita, sora Ronei Hartner, a dezvăluit că, în ciuda eforturilor depuse de Rocco pentru a fi sprijin în această perioadă dificilă și de a fi alături de fiica sa, Sumayla, există momente în care aceasta din urmă refuză întâlnirile cu tatăl său.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a sora Ronei Hartner, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum se simte fiica Ronei Hartner după decesul mamei sale

Într-un gest de deschidere și compasiune, Rita, sora regretatei Rona Hartner, a împărtășit public detalii despre starea emoțională a nepoatei sale, Sumayla, la puțin timp după trecerea a mai bine de două luni de la plecarea din viață a celei care i-a dat viață.

Este evident că adolescența trece printr-un moment extrem de dificil, călătorind cu greutate prin durerea pierderii mamei sale. Rita a subliniat amploarea suferinței pe care Sumayla o resimte și cum aceasta încă nu a reușit să depășească tragica pierdere din viața sa. Mai mult, într-un act de rememorare și respect față de memoria Ronei Hartner, se dezvăluie că luna aceasta ar fi fost aniversarea Sumaylei, un moment de sărbătoare personală pe care tânăra a ales, însă, să nu-l celebreze.

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța,  în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește  Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a declarat Rita, pentru Ciao.ro .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: