Redactia.ro
Home » Monden » De ce își strigă Nadine soțul cu numele de familie: „Când îi spun Dragoș e semn că…”

De ce își strigă Nadine soțul cu numele de familie: „Când îi spun Dragoș e semn că…”

Nadine s-a cunoscut cu soțul ei, Dragoș Apostolescu în urmă cu 22 de ani și au o căsnicie de 12 ani. Aceasta a dat un interviu, unde a discutat despre relația de cuplu, despre secretele fericirii și întreținerea sentimentelor de iubire.

Secretele fericirii

În prima parte a interviului acordat celor de la VIVA, vedeta a discutat despre secretul care stă la baza unei căsnicii de succes:

„În 2000, te-ai cunoscut cu soțul tău, iar în 2010 v-ați căsătorit. Care este secretul unei relații de durată?
Să nu ai așteptări nerealiste; să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat (pentru că oamenii, ce să vezi?!, se schimbă); să nu te căsătorești dacă nu puteți vorbi despre orice; să nu-l pui la cură de slăbire pentru că arăta altfel când l-ai cunoscut; să nu-i reproșezi că nu câștigă suficient, ci să găsiți împreună soluții pentru prosperitatea familiei. Avem la bază alte legi de guvernare a unei căsnicii. Fiecare cuplu ar trebui să își dezvolte propriile legi. Este o prostie fără margini să preiei reguli generale și să încerci să te vâri în ele.”

De ce își strigă Nadine soțul cu numele de familie

Aceasta explicat motivul pentru care își strigă soțul cu numele de familie:

„Mi se pare foarte amuzant că soțului tău nu îi spui Dragoș, ci Apostolescu. Nu sună deloc romantic… Dar bănuiesc că vine tot din dragoste…
Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit etc. Doamne ferește, ce inepții! Fiecare cuplu trebuie să își stabilească singur ce înseamnă iubire, respect și, dacă ține neapărat, și romantism. Nu să se ghideze după filme sau reclamele de la TV.
Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală. Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit, pentru că, sinceră să fiu, nici eu nu știu… Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați.”

Nadine: „Nu suntem ocupați, pentru că nu lăsăm pe nimeni să ne ocupe timpul”

În ultima parte a interviului, Nadine discută despre faptul că nu-și mai dorește copii, deoarece centrul universului este băiețelul pe care îl au, Noah. Aceasta punctează apariția unor animăluțe de companie în casa familiei deoarece îi place foarte mult prezența acestora.

„Îți mai dorești copii?
Nu. Simt că în destinul nostru ca familie este vorba doar despre el. O spune și el, Noah. În schimb, sunt deschisă să mai apară acasă la noi cât mai mulți câini și pisici. (râde)
Dat fiind că tu și soțul tău sunteți doi oameni ocupați, cum arată weekendul ideal în familia voastră?

Avem foarte mult timp pentru noi. Nu suntem ocupați, pentru că nu lăsăm pe nimeni să ne ocupe timpul… Azi-dimineață, când Apostolescu a plecat cu copilul la școală, l-am întrebat ce face diseară, pentru că e vineri… Și m-a întrebat cu o față serioasă și speriată: „Cum adică ce fac? Nu fac nimic, stau acasă. Înspăimântat de ideea că ar avea de făcut ceva – club, restaurant, munte… Nooo… Apostoleștii, de vineri până duminică, sunt toți trei bot în bot și în izmene. Eu sigur gătesc, în fiecare weekend, Noah ba joacă, ba lecții, Apostolescu e cu cititul în grădină. Suntem tare cuminți și „plictisitori.”, a mai adăugat Nadine

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: