Redactia.ro
Home » Știri » De ce Klaus Iohannis nu are copii. Președintele României a oferit un răspuns sincer: „Din păcate…”

De ce Klaus Iohannis nu are copii. Președintele României a oferit un răspuns sincer: „Din păcate…”

Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, nu au copii. Mulți au fost cei care s-au întrebat sau încă se întreabă de ce șeful statului nu are niciun moștenitor. La un moment dat, Președintele României a vorbit sincer despre acest subiect și a spus adevărul.

De ce Klaus Iohannis nu are copii

Klaus și Carmen Iohannis sunt împreună de 33 de ani și au o căsnicie fericită, ferită de ochii lumii. Deși sunt mereu în prim-plan, căci este vorba de Președintele României și de Prima Doamnă, soții Iohannis sunt rezervați în ceea ce privește mariajul lor. Totuși, mulți sunt cei care s-au întrebat sau încă se întreabă de ce șeful statului nu are niciun moștenitor. La un moment dat, cei doi soți spuneau că se gândesc la posibilitatea de a adopta, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

A existat și un moment când Klaus Iohannis a vorbit despre faptul că el și soția lui nu au copii. „Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, spunea, la acel moment, Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis și-a dedicat viața copiilor

În timp ce Klaus Iohannis s-a ocupat mai mult de viața politică, Carmen, soția lui, s-a dedicat copiilor, Aceasta a ales să rămână discretă și să fie în continuare cadru didactic în Sibiu. Prima Doamnă a țării noastre își dedică aproape tot timpul elevilor ei. Le este aproape, îi învață mereu tot ce este bine și le oferă tot sprijinul. Acesta este și unul din motivele pentru Carmen Iohannis a ales să stea departe de viața publică. Își dorește să fie mai mult alături de elevii ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: