Redactia.ro
Home » Știri » De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a transmis artistul

De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a transmis artistul

andreea balan si jador

Jador și Andreea Bălan sunt doi artiști apreciați în peisajul muzical românesc. Recent, Jador a dezvăluit că Andreea Bălan l-a blocat pe toate rețelele de socializare, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor cu privire la motivul din spatele acestei decizii. Deși între cei doi s-a speculat o posibilă relație romantică, aceasta nu a fost niciodată confirmată oficial.

Colaborarea lor muzicală i-a apropiat, iar existau zvonuri cu privire la o poveste de dragoste discretă între ei. Totuși, aceste speculații nu au fost confirmate, iar cei doi artiști nu au făcut declarații oficiale despre relația lor personală. Cu toate acestea, au fost surprinși în câteva ipostaze care au alimentat zvonurile.

De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador

Într-un recent interviu în cadrul unui podcast, Jador a fost întrebat despre relația lor. Deși a evitat să ofere detalii concrete, Jador a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan, recunoscându-i talentul și inteligența. Totuși, a dezvăluit că aceasta l-a blocat pe rețelele de socializare, sugerând astfel că între ei ar fi avut loc o neînțelegere sau un conflict. Chiar și așa, Jador a ținut să îi transmită Andreei că o consideră o femeie extraordinară și că a fost o onoare să o cunoască.

„Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine.

O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele alea și muncește pentru ele, ea își ajută familia. Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară”, a declrat Jador, în cadrul podcast-ului realizat de Bursucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: