Redactia.ro
Home » Monden » De ce l-a certat iubitul Monicăi Gabor pe Irinel Columbeanu: „M-am tăvălit de râs”

De ce l-a certat iubitul Monicăi Gabor pe Irinel Columbeanu: „M-am tăvălit de râs”

Irinel Columbeanu a povestit despre întâlnirea cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor. Fostul milionar l-a cunoscut un omul de afaceri chinez în America în urmă cu câțiva ani. Irinel Columbeanu și dl. Pink s-au întâlnit doar de două ori până acum, iar fostul milionar a povestit îndetaliat cum s-a petrecut întâlnirea.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut în Statele Unite

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut în Statele Unite, unde s-a mutat fosta parteneră de viață de mulți ani și unde au decis să locuiască împreună cu Irina, fiica pe care Irinel Columbeanu și Monica o au împreună

În cel de-al treilea volum al cărții sale, „ Chintesența” care va apărea la începutul lunii iunie anul acesta. El va relata în detaliu evenimentele din viața lui, inclusiv momentul în care a Flore Salalidis venit la el în jacuzzi.

Columbeanu a povestit că prima întâlnire cu Mr. Pink a avut loc în urmă cu 6 ani, când el și fiica lui au mers să-și viziteze mama în SUA. Ei au ieșit la restaurant și la un moment dat a venit un prieten al unui om de afaceri chinez care a spus că are o relație cu o româncă. Spre surprinderea tuturor, Flore Salalidis a fost cea care l-a cucerit pe american:

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea.
Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Flore Salalidis

Fostul milionar își amintește că a întâlnit-o pe Flore la un club din centrul capitalei. Blonda este chiar femeia cu care a fost surprins de către Monica Gabor. Acela a fost momentul în care ea a cerut divorțul. Decizia a fost irevocabilă.

„Eu am cunoscut-o într-un club, ea spunându-mi că ne știam dinainte. Că eu m-am dus o dată cu Anna Lesko în Predeal și că chiar ne-am aruncat ocheade. Ea ca să-mi dovedească, să-mi câștige încrederea mi-a spus ceva care nici acum nu știu cum s-a întâmplat. Pretindea chiar că pe vremea aceea a fost și la Izvorani. Mi-a dat numărul ei, să-l formez și pe ecran mi-a apărut Flore BF. Deci aveam telefonul ei. Surprizele povestite de american, erau puțin similare cu cele de pe ecranul telefonului meu”, a continuat să povestească fostul milionar.

De ce l-a certat domnul Pink pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor locuiește în Statele Unite de 11 ani, iar de aproximativ 4 ani fiica ei a decis să locuiască împreună cu ea și partenerul de viață actual, Mr. Pink. Ei locuiesc în vila acestuia, din Malibu, unde Irinel Columbeanu nu a fost niciodată. Fostul soț și-a amintit că în urmă cu 5 ani a avut o dispute cu Mr.Pink, deoarece nu era de acord cu șederea Irinei la el acasă. Atunci afaceristul chinez l-a certat:

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a adăugat pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: