Redactia.ro
Home » Știri » De ce l-a înjunghiat eleva de 16 ani din Bihor pe pedagogul ei? Incidentul a avut loc chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

De ce l-a înjunghiat eleva de 16 ani din Bihor pe pedagogul ei? Incidentul a avut loc chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

Un eveniment extrem de surprinzător a avut loc în Oradea. O elevă în vârstă de 16 ani, care fusese descoperită în cămin împreună cu iubitul său de către un pedagog, l-a atacat cu un cuțit pe acesta chiar în biroul directorului. Ea a fost convocată alături de mama ei pentru a oferi explicații cu privire la incidentul din cămin.

De ce l-a înjunghiat eleva de 16 ani din Bihor pe pedagogul ei

Un incident șocant a avut loc în Oradea, unde o elevă în vârstă de 16 ani, care fusese prinsă în cămin cu iubitul său de către un pedagog, l-a înjunghiat pe acesta în biroul directorului școlii, unde fusese convocată împreună cu mama sa pentru a da explicații.

Adolescenta și-a chemat prietenul în cămin duminică seara, când au fost surprinși de pedagogul care efectua o inspecție. A doua zi, mama fetei, împreună cu fiica și pedagogul, au fost convocați în biroul directorului pentru a clarifica situația. În acest context, tânăra a scos un cuțit și l-a înjunghiat în spate pe bărbatul în vârstă de 41 de ani. Pedagogul a fost imediat transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Adolescenta a fost reținută de Poliția din Bihor

La locul incidentului au intervenit rapid echipele de salvare, iar pedagogul a fost dus la spital și a intrat în sala de operație. Adolescenta de 16 ani se află acum în custodia poliției din Bihor.

Investigațiile sunt în curs pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele acestui incident șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: