Redactia.ro
Home » Homepage » De ce Meghan Markle nu a mers la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea i-a interzis Prințului Harry să o aducă

De ce Meghan Markle nu a mers la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea i-a interzis Prințului Harry să o aducă

GALERIE FOTO (2) De ce Meghan Markle nu a mers la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea i-a interzis Prințului Harry să o aducă

S-a aflat de ce Meghan Markle nu a mers la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a, să îi fie aproape în ultimele momente. Soțul ei, Prințul Harry, a ajuns singur la domeniul Balmoral, acolo unde bunica lui s-a stins. Regele Charles al III-lea i-a interzis Prințului Harry să o aducă, au relatat jurnaliștii de peste hotare.

De ce Meghan Markle nu a mers la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles al III-lea i-a interzis Prințului Harry să o aducă

Când toți membrii familiei regale se grăbeau să ajungă la domeniul Castelului Balmoral din Scoția, acolo unde Regina Elisabeta a II-a își trăia ultimele clipe, lui Meghan Markle nu i s-a permis acest lucru. Soţia Prințului Harry nu a venit deloc lângă patul de moarte al Reginei.

Inițial, prima informație ajunsă în presă a fost că ambii Duci de Sussex vor fi acolo, dar apoi jurnaliștii britanici au corectat datele și au anunțat că Prințul Harry va sosi neînsoțit până la urmă. Prințul Harry a ajuns la Balmoral la câteva ore după ce au sosit fratele lui, Prințul William, şi Prinţii Andrew şi Edward.

Regele Charles al III-lea „i-a spus Prințului Harry să NU o aducă pe Meghan la Balmoral pentru a o vedea pe regina muribundă, au relatat jurnaliștii de la Daily Mail.

The Sun a scris: „SINGUR, ÎN SUFERINȚĂ. Regele Charles i-a spus lui Harry că nu este potrivit ca Meghan să vină la Balmoral să o vadă pe Regină înainte de a muri”.

Tatăl Prințului Harry, devenit Regele Charles al III-lea, a fost cel care i-a spus că nu o poate duce pe Meghan Markle acolo, în ziua când Regina Elisabeta a II-a era pe patul de moarte. Se cunoaște, totodată, că cuplul Harry – Meghan a avut o relaţie tensionată cu restul familiei regale, iar legătura lui Charles cu fiul cel mic chiar s-a „deteriorat”.

Regele Charles al III-lea l-ar fi informat telefonic pe fiul lui despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, cerându-i totodată să vină singur la Balmoral.

Potrivit surselor publicației mai sus menționate, Prințul Harry se afla la Frogmore Cottage în momentul când a primit apelul telefonic de la tatăl lui și când acesta i-a spus că Meghan Markle, soția lui, nu poate apărea la Balmoral.

Totodată, Ducele de Sussex a fost ultimul care a ajuns la Balmoral, deci după toți membrii familiei regale, și primul care a părăsit domeniul scoțian după moartea bunicii lui. A fost surprins cu un chip mohorât, pe care s-a putut citi cu ușurință suferința, au relatat jurnaliștii străini. Unul dintre fotografi a reușit să facă o poză acestuia, în momentul în care era în mașină.

Printul Harry, dupa moartea bunicii lui
Prințul Harry, după moartea bunicii lui. FOTO: James Whatling
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: