Redactia.ro
Home » Homepage » De ce nu a intervenit Poliţia la bătaia din Piața Constituției? Viorica Dăncilă vine cu o explicație aberantă

De ce nu a intervenit Poliţia la bătaia din Piața Constituției? Viorica Dăncilă vine cu o explicație aberantă

Constituției

Viorica Dăncilă a explicat, joi seară, de ce nu a intervenit Poliția la bătaia din Piața Constituției, în urmă căreia a murit o persoană, iar o alta a fost rănită.

Premierul spune că forțele de ordine nu au intervenit la timp pentru că „nu avem ministru de Interne”.

„În fața Parlamentului a fost o bătaie. Am dat telefoane să văd ce se întâmplă, am întrebat de ce nu s-a intervenit. Și oamenii mi-au spus: Cu tot respectul, doamna premier, dar nu avem ministru”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că oamenii cu care a discutat au spus că intervenția nu a fost posibilă pentru că nu exista un ministru care să semneze ordinele de intervenție, potrivit G4media.

Sute de polițiști îl caută pe autorul crimei

Sute de polițiști participă, vineri dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani-Lacul Tei în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției. Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau pe cei care au ucis un bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

Poliția a închis cartierul Tei: se caută ucigașul bărbatului din Piața Constituției

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Reglare de conturi

Din primele informaţii se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau.

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declaraţii au susţinut că a fost aleasă zona Pieţei Constituţiei pentru că, fiind o zonă publică şi aglomerată, s-a sperat să nu se ajungă la violenţe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: