Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă la prima ieșire publică din 2023? FOTO

De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă la prima ieșire publică din 2023? FOTO

GALERIE FOTO (3)

Kate, Prințesa de Wales, a revenit joi la îndatoririle regale alături de soțul ei, prințul William, la câteva zile după ce și-a sărbătorit cea de-a 41-a aniversare de naștere. Unii fani au observat că acesteia i-a lipsit celebrul inel de logodnă. Iată motivul!

De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă la prima ieșire publică din 2023?

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William, în vârstă de 40 de ani, au călătorit la Liverpool la doar o zi după ce copiii lor s-au întors la școală. Prințul și prințesa de Wales au inaugurat noul Royal Liverpool University Hospital și au încântat fanii cu selfie-uri și cu ținutele lor asortate. Kate a renunțat la inelul de logodnă de 400.000 de lire sterline cu safir superb la această primă ieșire publică din 2023.

Ea și-a accesorizat look-ul cu geanta Mulberry Amberley și cercei cu safire. Cu toate acestea, în unele imagini, a fost clar că Kate nu purta inelul de logodnă.

În timpul unei părți a vizitei regale, care a durat câteva ore, Kate și-a scos două dintre cele mai prețioase accesorii ale sale, inelul de logodnă și inelul de eternitate.

În timp ce verigheta din aur galez a lui Kate era clar vizibilă pe degetul al patrulea, inelul de logodnă cu safire de 12 carate și inelul de eternitate cu diamante Eclipse, realizat din aur alb de 18 carate de Annoushka, erau absente.

De ce și-a scos Kate inelul de logodnă?

Motivul pentru care Kate și-a scos verighetele a fost legat de sănătate și siguranță. Nu este prima dată când Kate își scoate bijuteriile prețioase pentru o vizită la spital.

În 2020, când a vizitat spitalul pentru copii Evelina, ea a apărut fără ambele inele, alegând în schimb să poarte doar verigheta. Cu doi ani mai devreme, când a petrecut timp cu copiii de la Great Ormond Street, ea a făcut același lucru.

La vremea respectivă, Palatul Kensington a dezvăluit că Kate și-a dat jos accesoriile pentru vizita secțiile copiilor. Astfel era extrem de important ca aceasta să elimine orice potențial pericol pentru igienă.

Inelul de logodnă al lui Kate, în valoare incredibilă de 400.000 de lire sterline, este cel mai scump inel de logodnă aparținând Familiei Regale, precum și cel mai popular în rândul publicului, acumulând un număr incredibil de 9.120 de căutări pe lună.

Inelul de logodnă al prințesei, deținut în mod oficial de regretata prințesă Diana și inspirat de o broșă care a fost transmisă prin familie, este un safir oval de 12 carate înconjurat de un halo de 14 diamante solitare.

Safirele sunt favoritele familiei regale, datorită credinței că protejează împotriva răului, a energiilor negative și a spiritelor rele, fiind, de asemenea, un antidot aparent pentru otravă.

Interesant este faptul că inelul de logodnă al Prințesei Diana îi aparținea Prințului Harry atunci când aceasta a murit, însă cei doi prinți ar fi convenit că cel care va cere primul în căsătorie pe cineva va primi inelul, ceea ce a dus la faptul că Prințul William i-a dăruit inelul lui Kate în noiembrie 2010.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: